HOLLYWOOD NEWS

Στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του Megalopolis

Lifenews

Το πολυαναμενόμενο έργο του Φράνσις Φορντ Κόπολα θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες την Πέμπτη 16 Μαΐου

Το επίσημο τρέιλερ του «Megalopolis» κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών.

«Η νέα μας ταινία “Megalopolis” είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ το προνόμιο να διευθύνω», αναφέρει μια φράση που υπάρχει στο κλιπ και αποδίδεται στον εμβληματικό σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Η ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα την Πέμπτη στο Φεστιβάλ των Καννών, ήταν ένα έργο πολλών ετών για τον σκηνοθέτη. Ξεκίνησε για πρώτη φορά να εργάζεται πάνω στο σενάριο τη δεκαετία του 1980.

Δείτε το τρέιλερ

Ο θρυλικός σκηνοθέτης πίσω από τον «Νονό» και το «Αποκάλυψη Τώρα» έχει επενδύσει 120 εκατομμύρια δολάρια από δικά του χρήματα στην ταινία

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το «“Megalopolis” είναι ένας ρωμαϊκός επικός μύθος που διαδραματίζεται σε μια φανταστική σύγχρονη Αμερική. Η πόλη της Νέας Ρώμης πρέπει να αλλάξει, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ του Σεζάρ Κατιλίνα (Άνταμ Ντράιβερ), ενός ιδιοφυούς καλλιτέχνη που επιδιώκει το άλμα σε ένα ουτοπικό, ιδεαλιστικό μέλλον, και του αντιπάλου του, του δημάρχου Φράνκλιν Σίσερο (Τζιανκάρλο Εσποσίτο), ο οποίος παραμένει προσηλωμένος σε ένα οπισθοδρομικό status quo, διαιωνίζοντας την απληστία, τα ειδικά συμφέροντα και τον κομματικό πόλεμο. Ανάμεσά τους διχάζεται η κοσμική Τζούλια Σίσερο (Νάταλι Εμμάνουελ), η κόρη του δημάρχου, της οποίας ο έρωτας για τον Σεζάρ έχει διχάσει την πίστη της, αναγκάζοντάς την να ανακαλύψει τι πραγματικά πιστεύει ότι αξίζει στην ανθρωπότητα».

Το «Megalopolis» διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, με τον Ντράιβερ να ηγείται, με τους Τζιανκάρλο Εσποσίτο, Νάταλι Εμμάνουελ, Όμπρεϊ Πλάζα, Σάια Λεμπούφ, Τζον Βόιτ, Λόρενς Φίσμπερν, Τάλια Σάιρ, Τζέισον Σουόρτσμαν, Κάθριν Χάντερ, Γκρέις Βάντεργουολ, Κλόι Φάινμαν, Τζέιμς Ρεμάρ, Ντ.Μπ. Σουίνι και Ντάστιν Χόφμαν.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κόπολα.

READ MORE

LATEST NEWS