LIFESTYLE

Εφραίμ: Η έκπληξη της Χριστιάνας on air ενώ έδινε συνέντευξη - Εμφανίστηκε μέσω skype - Δείτε βίντεο

Lifenews

«Η κόρη μας του ψάχνει δουλειά»

O Γιώργος Εφραίμ σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ πως σταματάει το ποδόσφαιρο. Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή Super Monday μίλησε για τα συναισθήματα του και την επόμενη μέρα μετά που κρεμμάει τα παπούτσια. 

Σε κάποια στιγμή και αφού ρωτήθηκε εαν η αγαπημένη του εκπομπή είναι αυτή της συζύγου του Χριστιάνας Αριστοτέλους εμφανίστηκε η παρουσιάστρια on air κάνοντας του έκπληξη. Αν και εκείνος είπε πως δεν βλέπει τηλεόραση η Χριστιάνα τον διέψευσε τονίζοντας: «Δεν τα έχει πει όλα. Κάποιες φορές μου στέλνει κάποια μηνύματα για κάποια σχόλια αραιά και που. Απαιτητικός στο τηλεοπτικό κομμάτι δεν είναι, σε άλλα είναι απαιτητικός Είναι όμως εύστοχα τα σχόλια του»

Η Χριστιάνα επίσης μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις αντιδράσεις των παιδιών της με την κόρη τους όπως είπε να του ψάχνει δουλειά. «Η κόρη μας είναι σε μία κατάσταση ανησυχίας. Κάνει έρευνα αγοράς να δει τι δουλειά να κάνει ο παπάς της, είναι η καθημερινή συζήτηση στο σπίτι. Ο γιος μας την ημέρα του παιχνιδιου, του εξήγησα πως είναι το τελευταίο παιχνίδι του παπά και ξεκίνησε να κλαίει γιατί νόμιζε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού θα έβλεπε ένα μεγάλο άνθρωπο, ένα γέρο». Δείτε το βίντεο στι 21ο λεπτό:

 

 

READ MORE

LATEST NEWS