LIFESTYLE

Ατύχημα για τη Super Κική: Τράκαρε με το αυτοκίνητό της

Lifenews

Τι συνέβη;

Ατύχημα με το αμάξι της είχε σήμερα, Δευτέρα 13/5 η Super Κική με την influencer να κάνει γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Με ένα instagram story η ίδια εξήγησε αναλυτικά τι της συνέβη.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Super Κική είναι καλά στην υγεία της και το τρακάρισμα δεν φαίνεται να ήταν σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια ταράχτηκε καθώς βρισκόταν μέσα στο αμάξι της - και όσο σκεφτόταν να κάνει ένα story για το instagram - αντιλήφθηκε πως έχει τρακάρει.

Η influencer δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο στο ότι θεωρεί, ότι το ατύχημα είναι αποτέλεσμα κακής ενέργειας, όπως συγκεκριμένα ανέφερε. Στη συνέχεια, η Super Κική αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι καινούργιο, ωστόσο δεν είναι έτοιμη να το μοιραστεί μέχρι να είναι ολοκληρωμένο.

«Πήγα να κάνω ένα story πριν - να μου δώσετε θετική ενέργεια για κάτι που έχω στο νου μου που θέλω. Και λέω άστο μωρέ, άστο μη με γρουσουζέψουν γιατί δεν με βλέπουν μόνο αυτοί που με συμπαθούνε και το παρατάω το κινητό και σε δυο λεπτά τράκαρα! Φταίτε ή δεν φταίτε τώρα όλοι; Όλοι εσείς. Δεν φταίω εγώ ούτε λίγο, φταίτε. Λοιπόν, δεν ξαναλέω τίποτα σε κανέναν σας», είπε η Super Κική. 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS