LIFESTYLE

Μαρίνα Σάττι: Ψηλός, μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της που την συνόδευσε στο Μάλμε για την Eurovision

Lifenews

Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να κατακτήσει την 11η θέση στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, με τα σχόλια να είναι ποικίλα για το γεγονός αυτό. Από τη μία, διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης κατέκριναν την ελληνική αποστολή και, από την άλλη, το κοινό αποθεώνει την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της και την προσπάθειά της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλο αυτό το διάστημα, από τον θάνατο του πατέρα της, μέχρι την φαρυγγίτιδα πριν τον β' ημιτελικό.

Χθες, Κυριακή 12/5, επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την περίμεναν πλήθος θαυμαστών, κάμερες και δημοσιογράφοι για να ακούσουν και να καταγράψουν τις πρώτες της δηλώσεις για όλα τα παραπάνω. Αυτό που λίγοι παρατήρησαν ωστόσο, είναι πως κοντά της βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Η ίδια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, διέρρευσε το γεγονός πως είναι σε σχέση με ψηλό, μελαχρινό και μουσάτο, ο οποίος την συνόδευσε στον διαγωνισμό.

Στο Ελ. Βελιζέλος προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου αλλά δεν τα κατάφερε και ο φακός τον "τσάκωσε". Είναι 37 ετών, δικηγόρος και είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες και ακούει στο όνομα Ορέστης Καραγιάννης.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι

 

READ MORE

LATEST NEWS