HOLLYWOOD NEWS

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί έβαλε τα κλάματα ο πρίγκιπας Χάρι- Ο ρόλος του Ουίλιαμ

Lifenews

Ο πρίγκιπας Χάρι δάκρυσε

Την Τρίτη, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο Γουίλιαμ, 41 ετών, θα γίνει αρχιστράτηγος του Αεροπορικού Σώματος Στρατού – παρόλο που ο Πρίγκιπας Χάρι, 39 ετών, υπηρετούσε ο ίδιος στη μονάδα στο Αφγανιστάν.

Η ανακοίνωση φαινόταν στοχευμένη προκειμένου να προκαλέσει τον μέγιστο πόνο στον Χάρι, την ίδια μέρα που επέστρεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

«Η ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου… είναι μια πραγματική κλωτσιά στα δόντια για τον γιο που ένιωθε πάντα περιθωριοποιημένος και υποτιμημένος», δήλωσε ο βασιλικός ειδικός Tom Quinn στη Mirror το Σάββατο. «Λέγεται ότι δάκρυσε όταν το άκουσε».

«Αυτό που το κάνει πολύ χειρότερο είναι ότι ο ρόλος δίνεται στον ίδιο τον άνθρωπο που ο Χάρι βλέπει ως την αιτία τόσων πολλών από τα προβλήματά του – τον ​​αδερφό του».

Ο Κουίν ισχυρίστηκε ότι η ανακοίνωση έγινε «σκόπιμα» ενώ ο Χάρι βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δείξει ότι ο μικρότερος γιος του βασιλιά «δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος».

«Αυτοί [η βασιλική οικογένεια] έχουν αποφασίσει ότι τα γάντια είναι μακριά και ότι ο Χάρι πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όταν προδίδεις την οικογένεια, δεν ξεφεύγεις απλώς από τα πράγματα που μισούσες να κάνεις ως εργαζόμενος βασιλιάς», υποστήριξε ο ειδικός.

«Χάνεις επίσης τα πράγματα που αγάπησες».

«Ο Χάρι δεν μπορεί να μην λάβει το μήνυμα», συνέχισε ο Κουίν.

«Οι τελευταίοι δεσμοί του με την παλιά του ζωή κόβονται και παρασύρεται μόνιμα».

READ MORE

LATEST NEWS