LIFESTYLE

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Lifenews

Η Ήβη Αδάμου θέλησε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και να απολαύσει την Κοπεγχάγη με την κόρη της

Η Ήβη Αδάμου είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται με το κοινό της οτιδήποτε συμβαίνει στην επαγγελματική της, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram ορισμένες στιγμές με την κόρη της από την Κοπεγχάγη, την οποία επισκέφτηκαν για τις διακοπές του Πάσχα!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, η Ήβη Αδάμου μαζί με την 6 χρονών κόρη της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, Ανατολή, φαίνεται πως ανακαλύπτουν την πολύχρωμη και πανέμορφη πρωτεύουσα της Δανίας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η τραγουδίστρια, μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και πρόσφατα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε γι' αυτήν τους την απόφαση.

"Ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη να ζήσουμε στην Αλεξανδρούπολη. Όταν με τον covid-19 εγκλωβιστήκανε όλοι στο σπίτι εμείς πήγαμε Αλεξανδρούπολη και κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί, πόση διαφορά έχει από την Αθήνα. Έρχομαι τρεις ημέρες στην Αθήνα και λέω άντε να γυρίσουμε σπίτι μας, να γειωθούμε, να νιώσουμε διαφορετικά. Λευτεριά ρε παιδί μου", είχε δηλώσει η γνωστή τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS