LIFESTYLE

Hθοποιός Κυπριακής σειράς σοκάρει με την απώλεια του πατέρα της: «Πήγα έξω από το σπίτι και βρήκα σε μια κολώνα το αγγελτήριο του θανάτου»

Lifenews

Το Σάββατο 11/5 μια αγαπημένη και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με την ίδια προχωράει σε μια εξομολογητική συζήτηση σχετικά με τα δύσκολα χρόνια της ζωή της, την απώλεια του πατέρα της και τον βίαιο τρόπο που έμαθε για τον θάνατό του.

Ο λόγος για τη Βάσια Παναγοπούλου. Η ηθοποιός είχε αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς σε ηλικία δέκα ετών αποχωρίστηκε για πάντα τον μπαμπά της. Η συνέχεια δεν ήταν εύκολη για την ίδια, τη μητέρα και την αδερφή της με την ηθοποιό να μιλάει εξομολογητικά για εκείνη την περίοδο της ζωής τους.

Η αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού για τον θάνατο του πατέρα της
«Ο μπαμπάς μου, μου λείπει πάντα πάρα πολύ. Δεν το έχω ξεπεράσει, τον έχασα δέκα χρονών και έμεινε μια τεράστια τρύπα, υπάρχει ένα κενό. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί η μαμά δεν μας είπε ότι ο μπαμπάς πέθανε. Είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, είχε πάει στο νοσοκομείο και μας είχαν στείλει σε ένα φιλικό σπίτι εμένα και την αδερφή μου.

Εγώ επειδή ήμουν ανήσυχη πολύ για το που είναι ο μπαμπάς, το έσκασα από το σπίτι που μας είχαν στείλει και μας φιλοξενούσε και πήγα έξω από το σπίτι μου, το πατρικό και βρήκα κολλημένο σε μια κολώνα το αγγελτήριο του θανάτου. Έτσι το έμαθα και αυτό με συγκλόνισε πραγματικά. Με έπιασε ένα τρομερό παράπονο για τη μαμά, που μας το έκρυψε.

Βέβαια, μετά κατάλαβα ότι και εκείνη προσπαθούσε να το διαχειριστεί. Για να φτάσω στο σημείο για να το καταλάβω, είχα περάσει πολύ παράπονο απέναντι της και μετά ήταν άλλο παράπονο το ότι η μαμά αποφάσισε να φύγουμε από τη Μυτιλήνη και να έρθουμε στην Αθήνα, γιατί τίποτα δεν την κρατούσε εκεί πια.

Ήθελε να έρθει στην Αθήνα, που ήταν η αδελφή της και έγινε και αυτό με έναν γρήγορο και σχεδόν βίαιο τρόπο. Όλα αυτά είχα να τα διαχειριστώ και γύρισα πολύ προς τα μέσα και δεν ξέρω...αν δεν είχα γίνει ηθοποιός δεν ξέρω τι θα είχα γίνει», είπε η Βάσια Παναγοπούλου

READ MORE

LATEST NEWS