ΖΏΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες τον Μάιο

Lifenews

Eίναι πιθανότερο να βιώσουν αλλαγές

Αν και ο Μάιος του 2024 θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλους, έχει ιδιαίτερη σημασία για τις θέσεις ζωδίων στη γη και τον αέρα, με δύο ζώδια ειδικότερα να βιώνουν έναν ιδιαίτερα πλούσιο μήνα.

Η μετασχηματιστική ενέργεια που θα φέρει ο Μάιος ξεκινάει με τον Πλούτωνα, που γύρισε ανάδρομος στις 2 του μήνα, ενώ η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 7 του μήνα βοηθά να ενσωματώσουμε την αισιοδοξία και τη θεραπεία σε πιθανές σχέσεις, αφού ο Δίας, ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 18 του μήνα προσθέτει μεγάλη δυναμική, αφού σημαίνει ότι θα απομακρυνθούμε επιτέλους από την ανάδρομη ενέργεια του Κριού και θα «ανοιχτούμε» στα πάθη. Όταν ο Ήλιος εισέλθει στους Διδύμους στις 20 του μήνα, μπορούμε να περιμένουμε ότι η επικοινωνία μας θα περιστρέφεται γύρω από την αγάπη, τις συνεργασίες και την επέκταση για τις επόμενες εβδομάδες.

Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου κλείνει έναν ακόμη κύκλο, επηρεάζοντας τις θέσεις της φωτιάς και των μεταβλητών. Η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Διδύμους την ίδια ημέρα, δημιουργώντας ένα δυναμικό στέλεχος σε αυτό το ζώδιο. Τέλος, ο Δίας, εισέρχεται στους Διδύμους στις 25 Μαΐου, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο για τις μεταβλητές και τις εναέριες θέσεις, ωθώντας τους να σπάσουν τα όρια και να μάθουν πολλά για την ταυτότητά τους.

Ταύροι και Δίδυμοι, ετοιμαστείτε για μια μοναδική και ισχυρή εμπειρία, αφού αυτός είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Ο Δίας θα τιμήσει τα ζώδιά σας με την παρουσία του, μεταδίδοντας σοφία, ενδυνάμωση και αποδοχή.

Ταύρος

Βιώνουμε τη διέλευση του Δία από τον Ταύρο να φτάνει στο τέλος της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάιος δεν θα είναι θεαματικός για το ζώδιό σας. Ο μήνας ανοίγει με τη νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 7 του μήνα, μια εξαιρετική διέλευση, αφού θα ενωθεί με τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς στο ίδιο ζώδιο.

Με πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας, θα έχετε μια ευημερούσα κοινωνική ζωή και θα αναπτύξετε μια βαθύτερη σχέση με τον εαυτό σας.. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλογιστείτε όλα όσα αποκτήσατε, εξερευνήσατε και μάθατε κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, καθώς ο Δίας ετοιμάζεται να περάσει στο επόμενο ζώδιο. Οι σχέσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου αποκτούν πολύ μεγαλύτερο νόημα, ειδικά από τη στιγμή που η πανσέληνος στον Σκορπιό τον Απρίλιο αντήχησε μια ισχυρή ιστορία αγάπης και ρομαντισμού. Μπορεί, επίσης, να βιώσετε κάποιες οικονομικές ευκαιρίες με τον Δία και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, που σας κάνουν να δουλέψετε σκληρά και να κερδίσετε. Στις 15 του μήνα, ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιό σας, κάνοντας τους πάντες να είναι πιο συντονισμένοι με το χρήμα και την εξουσία. Αν και ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σας, θα εξερευνήσετε νέα εδάφη με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας στο τραπέζι περισσότερα οικονομικά θέματα για το επόμενο έτος.

Δίδυμοι

Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 25 του μήνα, εγκαινιάζοντας έναν μήνα αφθονίας και ενθουσιασμού για εσάς. Ο Πλούτωνας θα σταθμεύσει ανάδρομος στις 2 Μαΐου στο ζώδιό σας, ανοίγοντας πολλές ευκαιρίες για να ακολουθήσετε πιο προσεκτικά τις ακαδημαϊκές ή δημιουργικές σας εμπνεύσεις. Η επιδίωξη κάτι νέου μπορεί να είναι εύκολη τώρα, αφού νιώθετε στο στοιχείο σας. Η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 7 του μήνα σας γέμισε με ευχάριστη ενέργεια που αναζωογονεί και θεραπεύει, καθώς θα ξαναβγείτε στο προσκήνιο. Αυτή η διέλευση θα σας φανεί ονειρική και φιλόξενη.

Ο Ήλιος παίρνει κεντρική θέση στο ζώδιό σας στις 20 του μήνα, φέρνοντας πολλή επικοινωνία στο μείγμα και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μοιραστείτε την ιστορία σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 23 του μήνα, ενισχύοντας περαιτέρω το ταξίδι της προσωπικής σας ανάπτυξης. Την ίδια μέρα, η πανσέληνος στον Τοξότη θα αναδείξει τον οίκο των συνεργασιών σας, βοηθώντας σας να προχωρήσετε με τις φιλοδοξίες σας, να κάνετε ισχυρές διασυνδέσεις και να επιμεληθείτε καλύτερα σχέδια για το μέλλον σας.

Ετοιμαστείτε για μια όμορφη χρονιά, όπου θα λάμψετε και θα εξερευνήσετε νέα εδάφη, αφού ο Δίας θα σας συνδέσει με νέες και ισχυρές ενέργειες που θα οδηγήσουν τη δημιουργικότητά σας στην επόμενη διάσταση.

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS