LIFESTYLE

Silia Kapsis: «Στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους και την Κύπρο και την Ελλάδα και την Αυστραλία» - Δείτε βίντεο

Lifenews

Οι πρώτες δηλώσεις της

Η Silia Kapsis, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2024, μίλησε για την πρόκρισή της στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

Αρχικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω πολλή ενέργεια. Έπαθα σοκ από τους ανθρώπους που φώναζαν και είχα λίγο άγχος. Είδα πριν την Ελένη Φουρέιρα και την Chanel και είπα: "Πώς θα πάω εγώ μετά από αυτό;". Αλλά τα κατάφερα και πέρασα πολύ ωραία στη σκηνή και στους ανθρώπους άρεσε και το dance break.

Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για την ίδια, η 17χρονη σχολίασε: «Την αγαπάω. Η Ελένη είναι Eurovision inspiration. Τώρα που τη γνώρισα η ζωή μου είναι γεμάτη».

Τέλος, για το αν υπάρχουν πράγματα που θα ήθελε να αλλάξει για τον τελικό, η Silia Kapsis δήλωσε: «Θέλω να διορθώσω λίγο το βλέμμα, ίσως και οι κάμερες, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει αυτό τώρα. Ο στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους και την Κύπρο και την Ελλάδα και την Αυστραλία. Να αρέσει και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το "Liar"».

Η Silia Kapsis ερμήνευσε στη σκηνή το «Liar» το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου στην αρένα του Μάλμε στη Σουηδία σε μία εντυπωσιακή χορογραφία. Ντυμένη με ένα λευκό μπλουζάκι και παντελόνι, η 17χρονη μαζί με την ομάδα της είχαν μια αξιοπρεπή παρουσία στον ημιτελικό.

READ MORE

LATEST NEWS