ΖΏΔΙΑ

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψετε το 2024

Lifenews

Η εποχή των Διδύμων είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας για να γίνετε ακόμα πιο επιδέξιος ακροατής

Κατά τη διάρκεια της εποχής των Διδύμων, ο ήλιος μετακινείται από τον γλυκό, αργό και σταθερό Ταύρο στους ζωηρούς, κοινωνικούς και ομιλητικούς Διδύμους.

Όταν η εποχή των Διδύμων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είναι μια ευκαιρία να συγκεντρώσετε και να ανταλλάξετε πληροφορίες και να συνδεθείτε με άλλους. Επιπλέον, η εποχή των Διδύμων είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας για να γίνετε ακόμα πιο επιδέξιος ακροατής.

Το ζώδιο των Διδύμων επενδύει στο να αντιλαμβάνεται όλες τις μικρές λεπτομέρειες γύρω του και στη συνέχεια να εξερευνά πέρα από τη ζώνη άνεσής του, ταξιδεύοντας, μαθαίνοντας, περνώντας ποιοτικό χρόνο σε νέα και συναρπαστικά μέρη με νέους και παλιούς φίλους.

Αυτή την περίοδο, μπορεί να αισθάνεστε πιο επιρρεπείς στο να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με παραπάνω από ένα πράγματα. Σε κάθε γωνιά υπάρχει μια νέα ενασχόληση που αξίζει να εξερευνήσετε, μια περιπέτεια που αξίζει να ζήσετε ή μια συζήτηση στην οποία θέλετε να λάβετε μέρος. Είστε πιο πρόθυμοι, ανέμελοι, ανυπόμονοι και ενδεχομένως χωρίς συγκέντρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δίδυμοι είναι ένα από τα μεταβλητά ζώδια και ως εκ τούτου επιρρεπείς στην αναποφασιστικότητα και την επιπολαιότητα, οπότε ίσως είναι πιο δύσκολο να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο ή στην επίτευξη των στόχων σας.

Η εποχή των Διδύμων ξεκινά κάθε χρόνο στις 21 Μαΐου και διαρκεί έως 21 Ιουνίου.

Για να καταλάβετε πώς λειτουργούν οι Δίδυμοι στην αστρολογία είναι καλύτερο να δώσετε προσοχή στον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Ερμή, ο οποίος είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μεταφορών και της τεχνολογίας.

«Στην αστρολογία, ο Ερμής έχει το παρατσούκλι “πλανήτης-αγγελιοφόρος”, αφού τροφοδοτεί την ικανότητά σας να συγκεντρώνετε ειδήσεις, γεγονότα, δεδομένα κ.λπ. και στη συνέχεια να διανέμετε αυτά που έχετε μάθει στον κόσμο. Αναφέρεται επίσης ως ο πλανήτης των απατεώνων, επειδή η επιρροή του μπορεί να είναι σκανδαλώδης. Ο Ερμής – και κατ’ επέκταση οι Δίδυμοι – διαπρέπει στο να επενδύει σε πιο ανάλαφρες, εγκεφαλικές αναζητήσεις έναντι του να αναλύει και να συζητά για τα πραγματικά του συναισθήματα», γράφει η Maressa Brown συγγραφέας και αστρολόγος στο popsugar.com.

Γιατί η εποχή των Διδύμων είναι η καλύτερη για ταξίδια

Αυτό το ζώδιο του αέρα «πετάει» από το ένα πράγμα στο άλλο νοητικά και πρακτικά, ενώ παράλληλα ασχολείται με το πνεύμα, τα λογοπαίγνια και τη ζωντανή συζήτηση. Κοινωνικός, επικοινωνιακός και περίεργος, όποιος έχει το ζώδιο του ήλιου, της ανατολής ή της σελήνης του στους Διδύμους είναι ένας περίεργος άνθρωπος που τα δυνατά του σημεία περιλαμβάνουν τόσο την αυτοέκφραση όσο και την ακρόαση.

Συνδεδεμένοι με τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, οι Δίδυμοι λάμπουν όταν περνούν χρόνο με φίλους, ανταλλάσσουν πληροφορίες, ταξιδεύουν, εργάζονται με την τεχνολογία (ειδικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

«Αυτά τα κοινωνικά χαρακτηριστικά των Διδύμων κάνουν την εποχή τους την καλύτερη για ένα ταξίδι. Μαζί με τις πλανητικές κινήσεις φέτος η εποχή των Διδύμων του 2024 είναι η ιδανική για μια απόδραση με το ταίρι ή την παρέα σας.

Στις 25 Μαΐου, όταν ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας και της τύχης, μετακινείται από τον Ταύρο, όπου έχει περάσει περίπου ένα χρόνο, στους Διδύμους, οι ευκαιρίες που σχετίζονται με τη συλλογή πληροφοριών, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη σύνδεση με άλλους αυξάνονται. Την ίδια ώρα, όταν ο Ερμής συναντηθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 30 Μαΐου περιμένετε αποκαλύψεις, αλλαγές σχεδίων και συναρπαστικές συζητήσεις που θα σας πιάσουν απροετοίμαστους. Και στις 2 Ιουνίου, ο Δίας στους Διδύμους θα σχηματίσει τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον Υδροχόο, το οποίο θα μπορούσε να σας δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας και να κάνετε ακόμη και μόνες ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Όλη αυτή η ενέργεια των Διδύμων κορυφώνεται γύρω στις 6 Ιουνίου, όταν η νέα σελήνη στο ίδιο ζώδιο, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη μάς παρακινεί να κάνουμε δημιουργικά και διαφορετικά πράγματα, ειδικά αν βρισκόμαστε σε σχέση».

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS