BEAUTY & STYLE

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok

Lifenews

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής και η Silia έκαναν ένα βίντεο στο Tik Tok

Η όμορφη τραγουδίστρια βρισκόταν όλον αυτόν τον καιρό σε πρόβες τόσο για την ερμηνεία και τη χορογραφία του τραγουδιού Liar που θα παρουσιάσει στο ευρωπαϊκό κοινό, όσο και για το ρούχο με το οποίο θα εμφανιστεί στη σκηνή του Μάλμε αυτές τις μέρες.

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής και η Silia μάλιστα, έκαναν ένα βίντεο το οποίο και ανέβηκε στο Tik Tok, θέλοντας να εξάψουν τη φαντασία των φαν του διαγωνισμού.

Σ' αυτό η Silia ακούγεται να λέει: «Αυτός είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, είναι ο σχεδιαστής της εμφάνισής μου στη Eurovision. Στέλιο, μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες σχετικά με το ρούχο που θα φορέσω στη Eurovision;» για να πάρει αμέσως την απάντηση από τον σχεδιαστή: «Λοιπόν, θα είναι… όχι δεν θα σου πω».

Εύλογα λοιπόν η Silia αναρωτήθηκε με αφέλεια: «Γιατί; Είπες ότι θα πεις τι θα είναι». Και τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης με παιχνιδιάρικο ύφος είπε: «Λοιπόν είμαι ένας ψεύτης», «παίζοντας» με τον τίτλο του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στη Eurovision. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τι θα φοράει όμως, στα αλήθεια η Silia στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού; Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε κάποια hints για τα όσα ετοιμάζει λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα σου πω το χρώμα, για να αφήσουμε κάτι να είναι έκπληξη αλλά θα σου πω μόνο ότι δεν είναι φόρεμα, ούτε στη μία περίπτωση ούτε στην άλλη».

Τα υπόλοιπα επί σκηνής.

Δείτε βίντεο:

@silia_kapsis Stelios lying again 😆 @stelioskoudounaris #fyp #liar #designer #eurovision #foryou #viral #fypシ ♬ original sound - SILIA

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS