LIFESTYLE

Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μικρούτσικο: Με ενόχλησε το ότι μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα που γίνονται εκτός πλατό

Lifenews

Εξέφρασε τη διαφωνία της

Tα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Κατερίνα Καινούργιου και την απάντηση που έδωσε η παρουσιάστρια, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου στο Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε τη διαφωνία της με τη συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου λέγοντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας τόσο έμπειρος παρουσιαστής και τηλεορασάνθρωπος… θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλιά του. Τι εννοώ, είναι άλλη η κριτική που κάνουμε τετ-α-τετ και άλλος ο σχολιασμός που κάνεις στα πλαίσια μιας συνέντευξης που ξέρεις ότι θα αναπαραχθεί και κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ανθρώπου που σχολιάζεις, εν προκειμένω της Κατερίνας Καινούργιου».

Και πρόσθεσε: «Για μένα, το ότι ο Ανδρέας πιεζόταν, δεν έβρισκε το χώρο και τον χρόνο να πει αυτό που ήθελε, τον έβλεπα πολλές φορές από το καμαρίνι να νιώθει ότι τον διακόπτουν και δεν προλαβαίνει να πει αυτό που ήθελε, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος. Παίρνεις την τσάντα σου και λες, “παιδιά εγώ εδώ δεν είμαι χαρούμενος”… Είπε ότι πολλές φορές πιεζόταν».

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια τόνισε: «Τιμάς τη συνεργασία και τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκες ακόμα και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις και πέντε ταμπελίτσες που του έχεις προσάψει, δικαίως ή αδίκως…Εμένα, αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ, δεν είναι το να πεις “ο καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας”, πες αυτό οκ. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε το ότι μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα που γίνονται εκτός πλατό… Δεν νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει. Ας το έλεγε σε μια κλειστή συζήτηση. Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διευκρίνισε: «Το είναι με την Κατερίνα τόσο καιρό, είναι μια επιλογή που την έκανε. Aν την έχεις μετανιώσει, πάρε το καπελάκι σου και φύγε ή κάνε υπομονή και φύγε στο τέλος της σεζόν, το να βγεις να δώσεις μια τέτοια συνέντευξη… Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί σε ένα πάνελ στον ρόλο σχολιαστή…Είναι ένας άνθρωπος που δε μπορούσε να λειτουργήσει στον δεύτερο ρόλο. Δεν εννοώ ότι είναι δεύτερος, εννοώ ότι δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, ο παρουσιαστής».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός

Ο παρουσιαστής μίλησε στο «I Love Σου Κου» το Σάββατο 27 Απριλίου, στην οποία δήλωσε τη δυσαρέσκειά του με το γεγονός ότι δεν έχει ελευθερία λόγου στην εκπομπή που συμμετείχε αλλά και δεν αντιμετωπίστηκε με τον δέοντα σεβασμό.

Για την εμφάνισή του στη «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».
Ενώ, για τη συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Την απάντηση της θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εκείνη σε πρόσφατη συνέντυξή του.

Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής της τη Δευτέρα, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν βλέπετε τον Ανδρέα μαζί μας σήμερα, να εξηγήσω κάποια πράγματα... Η αλήθεια είναι ότι έδωσε μια συνέντευξη το Σάββατο, στην οποία παιδιά ότι για 1η φορά στη ζωή μου μετά έβαλα τα κλάματα. Δηλαδή, έχουν πει για μένα πόσα, μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, να έχω απογοητευτεί, αλλά να πάρω την οικογένειά μου και να κλειστώ στον εαυτό μου και όλο το Σάββατο να κλαίω στο σπίτι μου δεν μου έχει ξανασυμβεί».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια περιέγραψε ότι οι γονείς της την πήραν τηλέφωνο απορημένοι με τη συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν: "Γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;". Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες».

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε για τη μεταξύ τους σχέση: «Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει την γνώμη του και να προσβάλλει τον Γιάννη, την Χρύσα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει την γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι "είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία". Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει «πως επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς. Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία».

Συνεχίζοντας, διευκρίνισε: «Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρεας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού».

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά το να βγαίνει στα άλλα κανάλια και κάθε μέρα να με αποδομεί… Πείτε μου, αν έχω κάνει κάτι λάθος ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας τον λόγο στους συνεργάτες της προκειμένου να τοποθετηθούν και εκείνοι με τη σειρά τους.

 

READ MORE

LATEST NEWS