ΖΏΔΙΑ

Ταύρος: Όλα όσα δεν ξέρετε για αυτό το ζώδιο

Lifenews

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητά τους και οι πιο συμβατοί σύντροφοι.

Την εποχή του Ταύρου διανύουμε στον ζωδιακό κύκλο, η οποία θα τελειώσει στις 20 Μαΐου. Και ενώ οι πλανητικές κινήσεις είναι πολλές και μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό, ας μάθουμε παρακάτω τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης που αντιπροσωπεύεται από τον ταύρο. Όπως το ουράνιο πνεύμα τους, οι Ταύροι απολαμβάνουν να χαλαρώνουν σε γαλήνια, βουκολικά περιβάλλοντα, ακούγοντας απαλούς ήχους, γεμάτα χαλαρωτικά αρώματα και υπέροχες γεύσεις.

Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και των χρημάτων, είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο, το οποίο μαγεύεται από οποιαδήποτε εκδήλωση άνεσης και πολυτέλειας. Η ευχαρίστηση είναι μια φυσική τους ανάγκη και νιώθουν ικανοποιημένοι όταν τους περιποιούνται.

Είναι αλήθεια ότι στον τέλειο κόσμο τους, οι Ταύροι θα περνούσαν όλη την ημέρα κάνοντας μπάνιο σε μια μπανιέρα γεμάτη αιθέρια έλαια. Την ίδια στιγμή, όμως, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου γνωρίζουν την αξία των χρημάτων, γι’ αυτό και δεν φοβούνται να σηκώσουν τα μανίκια τους και να εργαστούν σκληρά για να κερδίσουν μεγάλες ανταμοιβές. Είναι φιλόδοξοι, συγκεντρωμένοι και ανθεκτικοί, ενώ αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν έχουν ένα σταθερό εισόδημα.

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας ανάγκη για τους Ταύρους και οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε απειλήσει τη σταθερότητά τους είναι σίγουρο πως θα γευτεί την οργή τους. Ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και το προσεγγίζουν με αργά και σταθερά βήματα. Όπως και το ζώο-σύμβολό τους είναι γεροί και σταθεροί σαν… ταύροι.

Τα σταθερά ζώδια είναι εξαιρετικά στη διατήρηση των συστημάτων και οι Ταύροι δίνουν προτεραιότητα στη συνέπεια και την αξιοπιστία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως αυτό που συχνά οι Ταύροι αντιλαμβάνονται ως σταθερότητα, οι άλλοι το βλέπουν ως πείσμα. Κατά συνέπεια, τείνουν να παραμένουν σε καταστάσεις ψυχοφθόρες ή ανθυγιεινές περισσότερο από όσο χρειάζεται. Και όχι δεν λέμε πως δεν είναι πεισματάρηδες ή ισχυρογνώμονες, αλλά αυτή τους η «εμμονή» με τα όσα γνωρίζουν, τους κάνει αξιόπιστους συντρόφους, που γνωρίζουν πώς να ηρεμούν τους φίλους τους και τους αγαπημένους τους.

Συμβατότητα Ταύρων με άλλα ζώδια

Ο αυθορμητισμός δεν είναι το φόρτε των Ταύρων, αλλά μπορεί να είναι ανοιχτοί σε περιστασιακές «βουτιές» έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα τους, αν ένας φίλος ή εραστής τους ενθαρρύνει να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Οι Ταύροι ταιριάζουν καλύτερα με ανθρώπους που μπορούν να απολαύσουν μαζί τους τις πολυτέλειες και τις ομορφιές του κόσμου.

Όταν πρόκειται για φιλίες, οι Ταύροι αναζητούν ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την απόλαυση και την προσιτή φύση τους. Είναι σημαντικό να αισθάνονται άνετα με τους ανθρώπους στη ζωή τους και εκτιμούν ότι έχουν πολλές αναμνήσεις από το να βγαίνουν για φαγητό, να βλέπουν μια ταινία ή να πηγαίνουν για ψώνια με φίλους που ξέρουν ότι μπορούν να υπολογίζουν σε αυτούς. Σε αυτόν τον τομέα είναι πιο συμβατοί με τα ζώδια του νερού Καρκίνο και Ιχθύες που είναι εξίσου στοχαστικοί με αυτούς. Οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς θα εκτιμούσαν την υπομονετική ακρόαση και την προσγειωμένη φύση των Ταύρων κολλητών τους.

Ως ένα από τα πιο αισθησιακά και αφοσιωμένα ζώδια, οι Ταύροι είναι όλο ρομαντισμό και περιμένουν από τους συντρόφους τους να είναι εξίσου αξιόπιστοι με αυτούς. Δίνουν προτεραιότητα στην άνεση και δεν τους ενοχλεί η προβλεψιμότητα, οπότε μπορεί να μην είναι και οι πιο περιπετειώδεις όταν πρόκειται να προγραμματίσουν ραντεβού ή να κάνουν σχέση. Ωστόσο, τους αρέσει να απολαμβάνουν τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα στη ζωή, οπότε ένα ακριβό δώρο ή ένα ραντεβού που θα τους κάνει να νιώσουν ότι ζουν στην αγκαλιά της πολυτέλειας είναι ο τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή τους. Τα σταθερά και υπομονετικά γήινα ζώδια, Παρθένος και Αιγόκερως, είναι συμβατά με τους Ταύρους στον έρωτα, επειδή μοιράζονται τις ίδιες αξίες και θα παραμείνουν στο πλευρό τους στα δύσκολα και στα δύσκολα.

Οι Ταύροι εξιτάρονται όταν ερεθίζονται οι σωματικές τους αισθήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγκαλιές, τα μασάζ και η στοργή αποτελούν σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο δίνουν και λαμβάνουν αγάπη. Δεν χρειάζεστε ιδιαίτερες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε έναν Ταύρο- μια δυνατή και οικεία σύνδεση είναι αρκετή γι’ αυτούς. Είναι πιο συμβατοί με τους Σκορπιούς στο κρεβάτι, καθώς έλκονται από τη μαγνητική και σέξι αύρα αυτού του ζωδίου του νερού.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS