LIFESTYLE

Σε απόγνωση η Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν ένα χρόνο απέλυσα έναν υπάλληλο! Αυτός τώρα παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και...»

Lifenews

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fays Time. Η βασίλισσα των χαλιών, μίλησε τόσο για το Cash or Trash που συνεχίζει και την επόμενη χρονιά με νέο κύκλο, αλλά και για την προσωπική της ζωή μετά το θάνατο του συζύγου της.

Επίσης, θέλησε να κάνει μια έκκληση μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως άνθρωπος που απέλυσε από την επιχείρηση της πέρσι εκμεταλλεύεται το όνομα της και της επιχείρησης της προς όφελος του.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη
«Θα αλλάξουν οι αγοραστές. Δεν αλλάζουμε εκτιμητή και παρουσιάστρια. Ο κύριος Καράμπελας θα αποχωρήσει γιατί έληξε η σύμβαση του, επιλέξαμε να μετακομίσουμε τα γυρίσματα σε άλλο χώρο. Δεν ήταν δικό του», ανέφερε αρχικά για το Cash or Trash που θα έχει αλλαγές από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Η ανανέωση μου οφείλεται στην πολλή δουλειά αυτό με συμβούλεψαν οι ειδικοί. Ούτε εγώ δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να γυρίσω σε σελίδα στην προσωπική μου ζωή», απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, ζήτησε την προσοχή του κόσμου, λέγοντας: «Θέλω να πω κάτι και θέλω σε αυτό να με βοηθήσει ο σταθμός και η εκπομπή της Φαίης. Πριν από έναν χρόνο απέλυσα έναν υπάλληλο-συνεργάτη που είχαμε εδώ στην επιχείρηση. Αυτός ο άνθρωπος έχει εκμεταλλευτεί ότι δούλευε στην επιχείρηση Μοιραράκη και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει καθαρίζω τα χαλιά και καθαρίζω είμαι από την επιχείρηση της Μοιραράκη.

Όσοι θέλουν να καθαρίσουν και να συντηρήσουν τα χειροποίητα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Αυτό δεν είναι σωστό και πονάει η ψυχή μου γιατί έχω κάνει αγώνα ολόκληρο για το brand name. Δεν είναι ωραίο σε κάποιον που έχεις δώσει ψωμί να φάει, να εκμεταλλεύεται το όνομα του ανθρώπου που τόσα χρόνια τον στήριζε»

 

READ MORE

LATEST NEWS