PEOPLE

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο – Έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους;

Lifenews

«Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και 1,5 χρόνο»

Σαν βόμβα έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής η είδηση πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ παίρνουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου.

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Μια νέα αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου τη Δευτέρα. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε σχετικά με το διαζύγιο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ πως το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση εδώ και 1,5 χρόνο. Μάλιστα εξήγησε την ύπαρξη τρίτου προσώπου και στη ζωή του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Μάλιστα η δημοσιογράφος υπογράμμισε πως τόσο ο Νικόλαος όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους., Μάλιστα η Τατιάνα μέσα στο διάστημα που ήταν σε διάσταση είχε ήδη ένα πρόσωπο στη ζωή της, ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτή η σχέση δεν ευοδώθηκε.

Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή 19 Απριλίου, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους…»,

 

READ MORE

LATEST NEWS