LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: H πρόταση βόμβα για το τηλεοπτικό της μέλλον και η εμπλοκή του Ατζούν Ιλιτζαλί

Lifenews

Το επόμενο βήμα της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που κάθε κανάλι θα ήθελε στο δυναμικό του. Αποτελεί διαχρονική αξία της ελληνικής τηλεόρασης και κάνει πρωταθλητισμό για πάνω από τρεις δεκαετίας.

Η ολοκλήρωση της συνεργασίες της με το Mega το ερχόμενο καλοκαίρι ανοίγει τον δρόμο για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα αλλά και τον νέο κύκλο συζητήσεων που θα κορυφωθεί με την απόφαση που θα πάρει η ίδια κάπου μέσα στον Αύγουστο.

Τα σενάρια είναι ήδη πολλά και η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί είναι πως η ωραία Ελένη βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο ΣΚΑΙ από την πλευρά του βεβαίως έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει κρούση ή πρόταση.

Η εμπλοκή του Ατζούν αλλάζει τα δεδομένα αφού ο ισχυρός άντρας των media ότι θέλει μπορεί να το αποκτήσει.

Ο Ατζούν, ακόμα και αν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για τον χώρο που θα έχει στο πρόγραμμα μιας και αυτή τη στιγμή, η ισχύουσα συμφωνία του αφορά μόνο την prime time ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση θα έχει να κάνει και πάλι με την εκπομπή της, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η συμφωνία του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ, αν θέλει να αποκτήσει την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στις παραγωγές του.

 

READ MORE

LATEST NEWS