ΖΏΔΙΑ

Αυτά είναι τα 5 πιο αυτοκαταστροφικά ζώδια

Lifenews

Όταν σκεφτόμαστε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά συνήθως έρχονται στο μυαλό πρώτα

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα πράγματα στα οποία γαντζώνονται οι άνθρωποι. 

Το να έχεις μια αυτοκαταστροφική προσωπικότητα δεν σημαίνει ότι θα αναπτύξεις σίγουρα κάποιο από τους παραπάνω εθισμούς. Μερικά από τα πιο κοινά red flags μια αυτοκαταστροφικής προσωπικότητας, είναι η υψηλή ευαισθησία στο στρες και το άγχος, προβλήματα αυτοεκτίμησης ή δυσκολία συναισθηματικής σύνδεσης με οποιονδήποτε. Και όπως συχνά συμβαίνει με διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας οι τάσεις αυτοκαταστροφής συνδέονται και με το γενέθλιο ωροσκόπιό μας. Παρακάτω, εξετάζουμε τα 5 πιο αυτοκαταστροφικά ζώδια και οι κοινές αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, που σχετίζονται με αυτά.

Αιγόκερως

Μερικά ζώδια είναι πολύ «κλειστά» και ο Αιγόκερως είναι ένα από αυτά. Το να μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους είναι ζωτικής σημασίας. Όταν δεν το κάνουν, μπορεί να πέσουν σε κατάθλιψη. Παλεύουν με τα συναισθήματά τους τόσο πολύ που καταλήγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και συνήθειες, οι οποίες συνήθως έχουν να κάνουν με τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι εσωστρεφείς και αγαπούν κάπως υπερβολικά τη ζώνη άνεσής τους. Μισούν τις αλλαγές και όταν αλλάζει έστω και μία περίσταση, αναστατώνονται και νιώθουν έναν επιφανειακό πόνο, σαν όλα στη ζωή τους να είναι χάλια. Είναι επιρρεπείς στην υπερκατανάλωση φαγητού και ενώ ένας Ταύρος γνωρίζει πολύ καλά την αξία των χρημάτων, η επιθυμία του να περιτριγυρίζονται από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες που μπορεί να τον καταστρέψει οικονομικά.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι επίσης ένα από τα πιο αυτοκαταστροφικά ζώδια, επειδή αισθάνονται βαθιά και έντονα. Επενδύουν πάρα πολλά στις προσωπικές τους σχέσεις και πληγώνονται εύκολα αν κάτι δεν λειτουργεί καλά. Υποφέρουν και μόνο στην ιδέα της μοναξιάς και κανένα είδος χωρισμού δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν Σκορπιό. Ειρωνικά, η αυτοκαταστροφή τους μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν μοιράζονται εύκολα τα συναισθήματά τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, είναι επίσης ένα από τα ζώδια που επενδύουν πολλά στη συναισθηματική τους ζωή. Μπορεί να βάζουν ένα γενναίο πρόσωπο μπροστά σου, αλλά μέσα τους είναι σαν βούτυρο. Η ανάγκη του Καρκίνου να νοιάζεται για τους άλλους και να φροντίζεται με τη σειρά του, τον καθιστά ευάλωτο για σχέσεις εξάρτησης. Μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η ταλαιπωρία και η αυτοκαταστροφή, είναι συνώνυμη με τους Καρκίνους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες κερδίζουν επάξια μια θέση στη λίστα με τα πιο αυτοκαταστροφικά ζώδια. Αυτό το ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη, είναι γενικά πολύ ευγενικό και στοργικό με τους άλλους γύρω του. Οι Ιχθύες είναι τα συναισθηματικά σφουγγάρια του ζωδιακού κύκλο. Με ό,τι καλό και κακό σημαίνει αυτό. Επιπλέον η ονειρική άποψη που έχουν για τη ζωή τους κάνει να προσελκύουν περιττό πόνο και βάσανα.

ΠΗΓΗ: Ladylike.gr

READ MORE

LATEST NEWS