ΖΏΔΙΑ

Αυτά είναι τα λιγότερο δημοφιλή ζώδια - Μάθε ποιο βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας

Lifenews

Δεν θα λάβει πολλές προσκλήσεις στα καλοκαιρινά πάρτι…

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και στους στόχους τους και δεν χρειάζονται να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Έτσι, είναι λογικό ότι συνήθως δεν είναι οι πρώτοι στη λίστα προσκλήσεων κανενός. Ευτυχώς, δεν αισθάνονται την ανάγκη να συμμορφωθούν με τους «κανόνες» δημοφιλίας, οπότε το να μην ταιριάζουν απόλυτα δεν τους ενοχλεί. 

Μάθετε ποια είναι τα λιγότερο δημοφιλή ζώδια και ποιο βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη Σελήνη, η οποία τους προσδίδει το τεράστιο συναισθηματικό βάθος και την έντονη διαίσθηση. Αλλά μπορεί επίσης να είναι κυκλοθυμικοί και ευμετάβλητοι, γεγονός που μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους. Ενώ νοιάζονται πολύ για τους άλλους «το υδάτινο στοιχείο τους μπορεί να τους κάνει βαθιά ευαίσθητους και επιρρεπείς σε υπερβολές», λέει η Rachel Clare, επαγγελματίας αστρολόγος. «Έχουν την ανάγκη να τους χρειάζονται και να τους συμπαθούν και αυτό συχνά μπορεί να δείχνει ως “προσκόλληση” στους άλλους», συμπληρώνει. Με λίγα λόγια, εκείνοι θεωρούν πως βοηθούν και προσφέρουν και οι άλλοι πως πνίγονται. Πώς να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των άλλων για βόλτες και εξόδους, έπειτα από αυτό;

Ιχθύς

Οι Ιχθύες ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στις σκέψεις τους που τις περισσότερες φορές δεν προσέχουν τι γίνεται γύρω τους. Η συνεχής εσωστρέφεια είναι συνήθως ένα χαρακτηριστικό των καλλιτεχνών, αλλά για τους ανθρώπους που δεν μοιράζονται αυτή την ιδιότητα οι Ιχθύες δείχνουν απόμακροι και παράξενοι”, λέει ο Ryan Marquardt. Συχνά, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να συνεννοηθούν μαζί τους ή απλώς να συζητήσουν. «Οι Ιχθύες έχουν έναν αστείο τρόπο να αφήνουν τις σκέψεις και τις λέξεις τους να παρασύρονται σε εντελώς διαφορετικά θέματα στη μέση μιας συζήτησης – είναι δύσκολο να συνδεθείς με κάποιον που φαίνεται τόσο αποστασιοποιημένος», λέει ο αστρολόγος.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την πρακτικότητά τους και ως ζώδιο της γης, είναι επίσης απίστευτα προσγειωμένοι. Τους αρέσει να έχουν δίκιο και θα σας το δείξουν με κάθε ευκαιρία – αλλά σε κανέναν δεν αρέσουν οι «ξερόλες».Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι αρκετά πρακτικοί και προσγειωμένοι. «Επικεντρώνονται στα αποτελέσματα και τείνουν να έχουν την τάση να είναι συγκεντρωμένοι, αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται πολύ σοβαροί ή απόμακροι σε κάποιους», λέει η Rachel Clare. «Επιπλέον, ο σταθερός τρόπος ζωής τους σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Δεν τους αρέσει να ξεφεύγουν από τη ζώνη άνεσής τους και δεν θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να κάνουν νέους φίλους», τονίζει η αστρολόγος. Υπάρχει κίνδυνος να «παγιδευτούν» στην αναζήτηση του τέλειου, να γίνουν πολύ επικριτικοί και τελικά αντιπαθητικοί.

Σκορπιός

Ως ζώδιο του νερού που είναι γνωστό για τη σκοτεινή του πλευρά, ο Σκορπιός μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός για μερικούς ανθρώπους. Η έντασή του μπορεί να ξεπερνά τα όρια για κάποιους, ειδικά αν δεν γνωρίζονται καλά. «Οι Σκορπιοί τείνουν επίσης να κρατούν κρυφά τα αληθινά τους συναισθήματα και μπορεί να δίνουν την εντύπωση των μυστικοπαθών, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους να τους πλησιάσουν», σημειώνει η Rachel Clare. «Εξαιτίας αυτού δεν ταιριάζουν ακριβώς με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως δημοφιλές. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι μάλλον απομακρύνονται από αυτούς παρά τους πλησιάζουν και έτσι κατακτούν την κορυφή της λίστας με τα λιγότερο δημοφιλή ζώδια».

ΠΗΓΗ: Μarieclaire.gr 

READ MORE

LATEST NEWS