ΖΏΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους δυστυχισμένους

Lifenews

Δεν είναι αυτοσκοπός τους, αλλά συμβαίνει

Μερικοί άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι. Είτε κατηγορούμε την ανατροφή τους, είτε την ψυχολογία τους, είτε το κακό τους ωροσκόπιο ορισμένοι άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν έρθει στη Γη για να κάνουν όλους τους άλλους να υποφέρουν.

Αν και δεν είναι έτσι 24 ώρες το 24ωρο, υπάρχουν ορισμένα μίζερα ζώδια που είναι πιο αρνητικά από τους περισσότερους και έτσι καταλήγουν να παρασύρουν και τους υπόλοιπους μαζί τους.

Λέων

Αν και οι Λέοντες έχουν ορισμένες αξιοθαύμαστε ιδιότητες, όπως η γενναιοδωρία, τα αρνητικά τους χαρακτηριστικά είναι τέτοια που όταν μπαίνουν σε ένα δωμάτιο οι άλλοι τους παρατηρούν, όχι για την εικόνα τους, αλλά για την αύρα τους. Ένας Λέων δεν είναι μόνο αλαζόνας, ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που συχνά συνοδεύει τη γενναιότητα, αλλά δεν έχει κανένα φίλτρο όταν μιλάει, πράγμα που σημαίνει ότι προσβάλλει τους ανθρώπους δεξιά και αριστερά χωρίς να ενδιαφέρεται για τα όσα νιώθουν – η αυταρέσκειά τους είναι εκείνη που τους οδηγεί στο να κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους να δυστυχούν.

Παρθένος

Μπορεί να φαίνεται γλυκιά στην αρχή και πρόθυμη να βοηθήσει, αλλά μετά την πρώτη αλληλεπίδραση αυτό αλλάζει. Εκείνοι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι τόσο επικριτικοί και δεικτικοί όσο κανένας άλλος. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πράγματα όπως εκείνοι και για αυτό πρέπει να υποφέρει και να είναι δυστυχισμένος. Άλλωστε, μόνο μία Παρθένος πράττει σωστά και αν δεν το αναγνωρίσουμε αυτό, οφείλουμε να υποφέρουμε ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύουν όσοι έχουν τον Ήλιο τους σε αυτό το ζώδιο.

Αιγόκερως

Ίσως το πιο δυστυχισμένο ζώδιο – από μόνο του και χωρίς βασική αιτία. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στο δωμάτιο βλέπουν ένα ποτήρι μισογεμάτο, ο Αιγόκερως δεν το βλέπει μόνο μισοάδειο, αλλά κατακρίνει ως ανόητους όσους σκέφτονται διαφορετικά από εκείνον. Ακόμα και στις καλές μέρες, ένας Αιγόκερως εξακολουθεί να είναι το πιο ψυχρό από τα ζώδια, και όπως κάθε αρνητική ενέργεια, είναι μεταδοτική έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τη μιζέρια – «κολλάει» τους πάντες.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS