LIFESTYLE

Χριστίνα Μηλιού: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της - Tη μετέφερε στο νοσοκομείο

Lifenews

Tη ξυλοφόρτωσε ο σύντροφος της.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε και η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού, που εμφανίζεται και στο «Just the 2 of us». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, συνοδευόμενη από την αδελφή της, στην ιδιωτική κλινική Mediterraneo των νοτίων προαστίων με εμφανείς εκδορές και μώλωπες.

Αμέσως οι γιατροί ρώτησαν τη νεαρή γυναίκα τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε εκείνη τους αποκάλυψε ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της. Ετσι, εκείνοι ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό την Αστυνομία, με πλήρωμα του αστυνομικού τμήματος να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για να λάβει τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας και των γιατρών που την ανέλαβαν. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αδελφή της Μηλιού για την αυτόφωρη διαδικασία και την προέτρεψαν να καταθέσει στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μετά τα τραγικά λάθη του ένστολου προσωπικού στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, και την κοινωνική κατακραυγή, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδόσει επικαιροποιημένες οδηγίες και έχει εντείνει την πίεση προς τα πληρώματα, σε ανάλογα περιστατικά τα θύματα να καταγγέλλουν τα περιστατικά βίας σε βάρος τους.

Ετσι, έπειτα από επιμονή των αστυνομικών, η νεαρή γυναίκα υπέβαλε τελικά καταγγελία στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε στο πλευρό της είχε τη μεγαλύτερη αδελφή της, τη Χριστίνα Μηλιού, που προσπαθούσε να την ηρεμήσει, ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, και η σταρ της πίστας έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Πού να φανταζόταν και η ίδια πως λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της, που τα γιόρτασε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας έχοντας στο πλευρό της πολλούς φίλους και συναδέλφους της από το μουσικό show όπου συμμετέχει και όχι μόνο, η ενδοοικογενειακή βία θα χτυπούσε την πόρτα της οικογένειάς της με θύμα την αδελφή της και δράστη τον σύντροφό της!

Πηγή: Εφημέριδα Espresso

READ MORE

LATEST NEWS