LIFESTYLE

Αλέξης Γεωργούλης για την καταγγελία εις βάρος του: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Lifenews

Aναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Πρωινό», με αφορμή την υποψηφιότητά του στις φετινές Ευρωεκλογές. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ύστερα από την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό.

«Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Είχα προσπαθήσει σε χρόνο ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου, γνωστοποίησα και τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για αυτή την κυρία» τόνισε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. Όταν το έμαθα, διαλύθηκα. Δεν μίλησα μαζί της γιατί οι δικηγόροι μου είπαν ότι θα ήταν το χειρότερο πράγμα να κάνω. Με διέλυσε όλα όσα ακούστηκαν για μένα μετά. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω σε κάποιον. Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία που διαλύθηκε το σύστημα μου. Δεν μπορούσα να δω την ταυτότητά μου, αυτό που είμαι. Ευτυχώς από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, από την οικογένεια μου μέχρι τους φίλους μου ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Μου έδωσαν τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. Είκοσι χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα» συμπλήρωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

 

 

READ MORE

LATEST NEWS