LIFESTYLE

Δύσκολο βράδυ πέρασε η Φαίη Σκορδά: «Δεν κοιμήθηκα! 5 ώρες ήμουν στους δρόμους μέσα στη νύχτα και ούρλιαζα το όνομά του»

Lifenews

Το δύσκολο βράδυ της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Απριλίου, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, και αμέσως ξεκίνησε να περιγράφει την περιπέτεια που έζησε το βράδυ της Τρίτης 16/4, καθώς συνειδητοποίησε πως έχασε το γατάκι της.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, ξενύχτησε ψάχνοντας το κατοικίδιό της, το οποίο για καλή της τύχη εμφανίστηκε τα ξημερώματα πια δίπλα της. Δεν αντέχει ούτε στη σκέψη πως θα μπορούσε να του έχει συμβεί κάτι κακό και αισθάνθηκε ευγνώμων που η περιπέτεια είχε ευτυχή κατάληξη.

Το δύσκολο βράδυ της Φαίης Σκορδά
«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Από τις 3 μέχρι τις 6 κοιμήθηκα. Δεν έκανε κάτι ο Μίκι. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ο Κούκι, το γατί μου το πορτοκαλί, το οποίο το είχαμε βρει στα σκουπίδια, βγήκε έξω από το σπίτι. Έβαλα τα αθλητικά και 5 ώρες ήμουν στο Ψυχικό, μέσα στη νύχτα και ούρλιαζα το όνομά του. Έλεγα θα βγει κανένας σοβαρός άνθρωπος, έχουν και φύλακες εκεί για προστασία… Έχει και μια οικοδομή που φτιάχνεται εκεί κοντά και μπήκα μέσα! Ο Κούκι εμφανίστηκε πρωί πρωί, ήταν τόσο κομμάτια. Περίμενε έξω από την πόρτα τα χαράματα. 6 η ώρα ήρθε δίπλα μου στο κρεβάτι. Από την κούραση δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε τα μάτια. Τουλάχιστον είναι στειρωμένος να λες», είπε χαρακτηριστικά.

 

READ MORE

LATEST NEWS