LIFESTYLE

Xριστιάνα Θεοδώρου: Γιόρτασε τα 3α γενέθλια της κόρης της την ημέρα των δικών της γενεθλίων

Lifenews

Είναι και η ημέρα που έμαθε πως ήταν έγκυος.

 Μπορεί η κόρη της Χρύσα να είχε γενέθλια τον περασμένο Δεκέμβριο ωστόσο η μαμά της και γνωστή ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου αποφάσισε να της κάνει το πάρτι γενεθλίων της τέσσερις μήνες αργότερα για να είναι καλός ο καιρός και να μπορεί να έχει ασταμάτητο παιχνίδι με τις φίλες της. 

Η ηθοποιός και ο σύντροφος της Σπύρος δημοσίευσαν υπέροχα στιγμιότυπα με τη Χριστιάνα να σχολιάζει: "Τι καλύτερο από το να γιορτασω τα γενέθλια μου κάνοντας τα γενέθλια της "συνέχειας" μου???? Ναι, η Χρύσα Δεκέμβριο γεννήθηκε αλλά ήθελε πάρτι με τους φίλους της και περιμέναμε να φτιάξει ο καιρός για να κάνουμε το πιο τέλειο πάρτι όπως της αξίζει!!! Και διαλέξαμε την πιο ιδανική μέρα...την μέρα που μάθαμε πως ήμουν έγκυος την Χρύσα. 
Όπως καταλαβαίνετε και φέτος γιορτάζω τις "συνέχειες" μου!!! Τα θαύματα μου!!! Τον λόγο που παλεύω, που αναπνέω, που ζω...τις πριγκίπισσες μου!!!!!
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές, για όλη την αγάπη, για όλη την στήριξη, για όλη την δύναμη που μου δίνετε...!!! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη!!!
Με όλη μου την αγάπη, πάντοτε με ειλικρίνεια και αλήθεια". 

 

READ MORE

LATEST NEWS