LIFESTYLE

Famagusta: Δείτε backstage φωτογραφίες με τον ανιψιό του Ανδρέα Γεωργίου

Lifenews

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την περασμένη Κυριακή, σε νέα ώρα και οι τηλεθεατές έδειξαν πως αδημονούσαν για τη συνέχεια της σειράς.

Είναι ενδεικτικό πως η «Famagusta» κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης, τόσο το βράδυ της Κυριακής, όσο όμως και συνολικά την περασμένη εβδομάδα, απέναντι σε όλα τα προγράμματα που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση.

Μεταξύ των ιστοριών που ξεδιπλώνονται στον β’ κύκλο της σειράς του MEGA, το κοινό έχει ξεχωρίσει το στόρι του Παύλου Σέκερη (Αντρέας Γεωργίου). Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, με δεδομένο πως ο χαμένος γιος αγνοείται, προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο του απομένει με τον γιο του, αλλά και τη σύντροφο της ζωής του. Όπως είδαμε από το πρώτο επεισόδιο της «Famagusta» ο ήρωας της σειράς διαγιγνώσκεται με μια ανίατη ασθένεια και του ανακοινώνεται πως έχει μόνο λίγους μήνες ζωής.

Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν – 8 συνολικά τον αριθμό σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο – οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της οικογένειας να πείσουν τον Παύλο να ακολουθήσει μια πειραματική θεραπεία. Εκείνος μοιάζει ανένδοτος να «σπαταλήσει» όσο χρόνο του απομένει μακριά από τον μονάκριβο γιο του, τον Αντρίκο.

Ο Αντρίκος και η σχέση του με τον σκηνοθέτη του Famagusta

Όπως είναι γνωστό, ο Αντρίκος, ο Άγγελος Γεωργίου όπως είναι το όνομα του μικρού πρωταγωνιστή, είναι ανιψιός του σκηνοθέτη και τηλεοπτικού του πατέρα, Αντρέα Γεωργίου. Για όσους παρακολουθούν φανατικά τις παραγωγές του Κύπριου δημιουργού, η φιγούρα του μικρού αγοριού είναι γνώριμη και από τη σειρά «8 Λέξεις».

Ο Άγγελος είναι γιος του Ραφαέλου Γεωργίου, αδερφού του ηθοποιού και διευθυντή φωτογραφίας στο Famagusta. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο μικρός Άγγελος τρελαίνεται να γυρίζει σκηνές μαζί με τον «θείο Αντρέα», όπως λέει. «Κι ακόμα, είναι ωραία που είμαι με πολύ κόσμο από το συνεργείο της σειράς» συνεχίζει.

Συζητώντας με τον αδερφό του, Ραφαέλο, στο επίσημο Podcast για τη σειρά «Famagusta», ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για τον ανιψιό του και τον ρόλο του στη Famagusta.

«Το ξέρω από την ώρα που γεννήθηκε, έχουμε τη σχέση που έχουμε, οπότε δεν χρειάζεται και να δουλέψουμε πολύ τη χημεία. Και νομίζω ότι είναι, δεν ξέρω, αισθάνομαι ότι τώρα ένα χρόνο που κάνουμε γυρίσματα για την Famagusta είναι σαν να είναι και ευκαιρία να περνάμε και πολύ οικογενειακό χρόνο μαζί» λέει.

Backstage από τα γυρίσματα του Αντρέα και του Άγγελου Γεωργίου

Το In.gr εξασφάλισε εικόνες από τα γυρίσματα «τηλεοπτικού πατέρα και γιου» για τις ανάγκες της σειράς Famagusta.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Απριλίου

Η Σιμώνη αισθάνεται τύψεις για την έλξη που νιώθει για τον Μάικλ, παρά το γεγονός πως ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και τα παιδιά του. Από την πλευρά του, ο Μάικλ, τυφλωμένος από το πάθος για εκείνη, προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί. Η οικογένεια Σέκερη αναζητά τρόπους να συμπαρασταθεί στη Μαριάννα, που αδυνατεί ακόμη να πιστέψει όσα έχει κάνει ο Θοδωρής. Η Μαίρη εξοργίζεται με την Σοφία μετά την ομολογία της για την αληθινή οικογένεια του Μάικλ. Ο Τεύκρος ταξιδεύει με τον Παύλο στο Λονδίνο και έτσι η Αλίκη βρίσκει την ευκαιρία να κλείσει σε ίδρυμα τον μικρό Μάριο. Η Μαριάννα επισκέπτεται στη φυλακή τον Θοδωρή και του ανακοινώνει τη νέα συνθήκη της σχέσης τους από δω και στο εξής! Στο ντοκιμαντέρ, παρακολουθούμε την ιστορία μιας γυναίκας, παιδιού ενός βιασμού και μιας μητέρας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε άμβλωση.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS