PEOPLE

Είναι γεγονός: Ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο - Τι θα συμβεί με τη Meghan;

Lifenews

Ο Δούκας του Σάσεξ αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να καλύψει κάποιες υποχρεώσεις, εν μέσω της κρίσης που βιώνει η οικογένειά του με τη σχεδόν ταυτόχρονη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο συγγραφέας, Christopher Andersen που υπέγραψε το βιβλίο "Τhe King | The Life of Charles III, εικάζει ότι ο Δούκας του Σάσεξ δεν έρχεται για τη 10 επέτειο των Αγώνων Invictus αλλά επειδή είναι ανοιχτός στην ιδέα να εργαστεί ως part time royal.

"Στην πραγματικότητα ανυπομονεί να επιστρέψει στο Λονδίνο για να καλύψει κάποιες υποχρεώσεις τώρα που υπάρχει μία χαλαρότητα εξαιτίας των ιατρικών θεμάτων που αντιμετωπίζουν ο βασιλιάς και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και εν μέσω αυτής της κρίσης που αντιμετωπίζει η μοναρχία", τόνισε ο συγγραφέας.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag)

Επίσης πιστεύει ότι ίσως υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά του Καρόλου θα δώσει αυτούς τους part time ρόλους στον γιο του Δούκα του Σάσεξ και στη νύφη του, Δούκισσα του Σάσεξ, που είχαν άλλωστε ζητήσει και οι ίδιοι.

Πηγή: missbloom.gr

READ MORE

LATEST NEWS