LIFESTYLE

Αυτή είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα ανοίξει τη συναυλία των Coldplay στο OAKA

Lifenews

«Κανένας δεν ξέρει το πώς με πήραν, μέχρι και σήμερα».

Δεν το πίστευε η Ελληνίδα τραγουδίστρια μέχρι που είδε το συμβόλαιο και δάκρυσε από συγκίνηση. Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Αντωνία Καούρη, η οποία θ' ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. «Κανένας δεν ξέρει το πώς με πήραν, μέχρι και σήμερα. Ούτε εγώ ξέρω. Μου ήρθε ένα e-mail από τους διοργανωτές» είπε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

Μάλιστα είχε αναρτήσει βίντεο που η ίδια έλεγε ότι έχει κλείσει εισιτήριο για τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και ο μάνατζερ της την προτρέπει να το πουλήσει καθώς θα είναι η τραγουδίστρια που θ' ανοίξει τη συναυλία τους. 

«Μου πήρε καμιά εβδομάδα να το συνειδητοποιήσω. Δε μίλαγα γι’ αυτό, δεν ήξερα πώς να το πω. Όπως και να έχει ετοιμάζω την παραγωγή μου. Μόνο και μόνο που μου δίνουν την ευκαιρία ν' ανέβω εκεί πάνω… Κάτι συνέβη που θέλω να το μάθω πάρα πολύ. Αν τους γνωρίσω θέλω να τους ρωτήσω "Πώς;". Το μοναδικό πράγμα που δουλεύω αυτή τη στιγμή είναι τα κομμάτια μου και οι παραγωγές. Δεν έχω μάτια για τίποτα άλλο. Εχω έτοιμο το πρόγραμμα. Το δουλεύω αυτές τις μέρες» σχολίασε. 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonia Kaouri (@kaouraki)

 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonia Kaouri (@kaouraki)

READ MORE

LATEST NEWS