LIFESTYLE

Η κενή κάρτα της Κέιτ Μίντλετον και το μήνυμα από το παλάτι: Τι έλειπε για πρώτη φορά και πώς έσπασε το πρωτόκολλο

Lifenews

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο τον περαμένο Μάρτιο, μετά από μήνες εικασιών για την υγεία της.

Η 42χρονη ανακοίνωσε μέσω ενός συναισθηματικού βίντεο ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της θεραπείας μετά από διάγνωση καρκίνου και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η μελλοντική βασίλισσα είπε ότι ήταν "απίστευτα δύσκολοι μήνες" για την οικογένειά της, αλλά ήταν "καλά και γινόταν όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα".

Εκατοντάδες τα μηνύματα για καλή ανάρρωση στην Κέιτ
Από τότε που το κοινό έμαθε για τον αγώνα που δίνει η πριγκίπισσα δεν σταμάτησαν να στέλνουν ευχές για καλή ανάρρωση στην αγαπημένη τους.

Φυσικά, το παλάτι έχει απαντήσει σε όλες τις κάρτες με τις ευχές για την Κέιτ Μίντλετον, και δόθηκε στη δημοσιότητα η κάρτα που έλαβαν ως απάντηση.

Μια γυναίκα η οποία είχε στείλει ευχές για περαστικά στην Κέιτ, έλαβε την κάρτα από το παλάτι το περασμένο Σάββατο. Το σύντομο σημείωμα, το οποίο είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο με το λογότυπο του παλατιού στο πάνω μέρος, έγραφε: "Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη χειρονομία σας."

 

Το παλάτι συνήθως στέλνει κάρτες σε ειδικές περιστάσεις, όπως τα γενέθλια και τα Χριστούγεννα, οπότε και λαμβάνουν αλληλογραφία από βασιλικούς θαυμαστές.

Ωστόσο, οι κάρτες που στέλνει το παλάτι συνοδεύονται πάντα από φωτογραφίες. Όχι όμως η συγκεκριμένη αφού θα ήταν περίεργο να τοποθετήσουν μια φωτογραφία της Κέιτ την ώρα που η ίδια υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.Έτσι, η καρτ ποστάλ έμεινε κενή και αυτό το γεγονός ήταν μια παραβίαση πρωτοκόλλου.

Η Άλεξ Μαρί παρέλαβε μία από τις κάρτες που έστειλε το παλάτι, γράφοντας στη λεζάντα: "Τον Ιανουάριο, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η όμορφη πριγκίπισσά μας της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα μια κάρτα (η οικογένειά μου και εγώ) με τις πιο ειλικρινείς ευχές μας για θεραπεία και φυσικά άφθονη αγάπη. "Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ ειλικρινά να πω ότι θα το εκτιμώ σε όλη μου τη ζωή" .

Η Κέιτ Μίτλετον βρέθηκε στο επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αμφισβητούσαν την εξαφάνισή της μετά την επέμβαση, παρά το γεγονός ότι το παλάτι δήλωσε ότι χρειαζόταν χρόνο για να συνέλθει από την εγχείρησή της στην αρχή του έτους.

Το βίντεο όπου η ίδια μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει έβαλε φρένο στη φρενίτιδα και πλέον η ίδια είναι ήρεμη και απερίσπαστη στη δύσκολη περίοδο που διανύει.

Πηγή: thetoc.gr

READ MORE

LATEST NEWS