LIFESTYLE

Εβελίνα Παπούλια: «Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους Δυο Ξένους»

Lifenews

Όσα είπε για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και η απάντηση που έδωσε στο αν με τη «Μαρίνα Κουντουράτου» αντέγραφε την Ελένη Μενεγάκη

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη για την καριέρα της, την περίοδο που βίωσε την κατάθλιψη, το μεγάλωμα της κόρης της και τα διαζύγιά της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Άννας Μαρίας Βέλλη στο κανάλι της στο Youtube και εξέφρασε αρχικά το παράπονό της για το γεγονός ότι πολύς κόσμος γνωρίζει μόνο τον ρόλο της στους «Δυο Ξένους» ενώ ξεκαθάρισε ότι ως τηλεοπτική Μαρίνα Κουντουράτου, δεν αντέγραφε την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που ακουγόταν αρκετά εκείνη την περίοδο.

Δείτε το βίντεο

Στη διάρκεια της συνέντευξής της, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε: «Ο πρώτος μου ρόλος στο θέατρο ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο "Ωραία μου κυρία". Η Αλίκη ήταν πολύ δοτική με όλες μας, μας είχε συστήσει σε πολλές δουλειές, ήταν ένα πολύ ωραίο ξεκίνημα. Ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος για μένα, πραγματικά της χρωστάω πολλά, δηλαδή και την πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Εκείνη με σύστησε και πήγα, πέρασα ακρόαση. Ο Γιώργος Λεμπέσης ήταν ο μέντοράς μου, όταν πήρε την Αλίκη τηλέφωνο του είπε ότι είμαι καλή και να με πάρει. Υπήρχε κάτι θετικό γύρω από όλη αυτή τη διαδικασία».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, η ηθοποιός επισήμανε ότι το σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το χθες. Πιο αναλυτικά, σχολίασε:

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα, η εποχή. Δεν θα μιλήσω για τα χοντρά πράγματα, παρενοχλήσεις και τα λοιπά αλλά στον τρόπο συμπεριφοράς και στο πως εκφράζονταν τότε οι σκηνοθέτες. Υπήρχε ένας συγκεκριμένος τρόπος αυστηρότητας, το οποίο μπορεί να είναι και εξευτελιστικός πολλές φορές. Ήμασταν πιο σκληραγωγημένοι σε κάποια πράγματα, δεν χρειαζόταν, παρόλα αυτά έτσι είχαν εκπαιδευτεί. Ήταν ένα παρανοϊκό σύστημα που έλεγε έτσι πρέπει να εκπαιδεύσεις τον άλλον. Τώρα αυτό έχει αλλάξει και καλά έχει κάνει, απλά νομίζω πως οι άνθρωποι δεν είναι πια σκληραγωγημένοι στα άσχημα. Ήμασταν πιο χοντρόπετσοι. Οι άνθρωποι έχουν εξευγενιστεί και αυτό είναι πιο ξεκούραστο, έχω πλέον την τύχη να ζω ταυτόχρονα και αυτή την αλλαγή και να καταλαβαίνω ότι η καλοσύνη και η όμορφη συμπεριφορά κάνει τον άνθρωπο να ανθίζει περισσότερο και να μη λειτουργεί με τον θυμό. Έβαζα από μικρή όρια, ήμουν κόφτης».

Οι «Δύο Ξένοι»

Στην πορεία, η Μαρίνα Κουντουράτου έκανε μια εκτενή αναφορά στην επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι» και πόσο της κόστισε η μεγάλη απήχηση που είχε τότε.

«Δεν έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τους Δυο Ξένους. Δεν είναι ευχάριστο να μη γνωρίζουν τίποτα από τα άλλα πράγματα που έχω κάνει αλλά από την άλλη για να έχει αγαπήσει κάποιος τόσο πολύ αυτό και να στέκεται εκεί εμένα με τιμάει. Κάναμε κάτι που έχει μείνει, είναι κλασσικό πλέον. Δεν το περιμέναμε κιόλας, οπότε το να συντηρείται μία επιτυχία στη διάρκεια των χρόνων είναι πάρα πολύ ωραίο. Ήταν μια εποχή σημαντική, ένα διαβατήριο, ήταν η εξέλιξή μου μετά από αυτό. Αρνήθηκα δουλειές μετά από τη σειρά που έμοιαζαν με τους Δυο Ξένους. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα με πολλές δυσκολίες. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος. Ήξερα ότι θα κάνει επιτυχία, αλλά δεν φανταζόμασταν αυτή την επιτυχία. Είχα κλείσει άλλη σειρά αλλά την ακύρωσα για να κάνω τους Δυο Ξένους» αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια.

Στην πορεία τόνισε: «Δεν ίσχυε ότι αντέγραφα την Ελένη Μενεγάκη, δεν είμαι πολύ καλή στην αντιγραφή. Δεν είμαι καλή στις μιμήσεις. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έγραφε πάνω στην Ελένη, αλλά εγώ δεν είχα το προφίλ της Ελένης, νομίζω θα το καταλάβει κάποιος ότι δεν πάτησα εκεί. Έβγαζα τη δική μου τρέλα σε ένα πρωινό που είχε μουσική και χορό. Δεν είχα δει τα επεισόδια τότε, δεν καταλάβαινα γιατί είχε τόση επιτυχία, έλεγα τι έχουν πάθει, έχουν τρελαθεί; Μια σειρά είναι. Δεν μπορούσα να περάσω τον δρόμο, ήταν πολύ έντονα τα πράγματα».

Η κατάθλιψη

Η Εβελίνα Παπούλια, είπε στη συνέχεια για την περίοδο που είχε κατάθλιψη: «Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους Δυο Ξένους. Ζούσα ένα δράμα. Ήμασταν πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν αρνητικό, ήταν πολύ βαρύ. Δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε. Έλεγα αφού δεν με ξέρουν γιατί μου φέρονται έτσι; Τώρα δεν με ασχολούμαι καν με το τι γράφουν. Ασχολούμαι με αυτά που μου αρέσουν εμένα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, δεν εμφανίστηκε αρνητική, τονίζοντας ότι: «Μπορεί την τρίτη φορά να είμαι πιο ώριμη για γάμο».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS