LIFESTYLE

Famagusta: Η τηλεθέαση που σημείωσε ο β' κύκλος στην Κύπρο και ο λόγος που άλλαξε ώρα σήμα καταλληλότητας

Lifenews

Δείτε τα ποσοστά

Πρεμιέρα έκανε ο δεύτερος κύκλος της σειράς Famagusta στο MEGA και στον Alpha Κύπρου, το βράδυ της Κυριακής, πιάνοντας το νήμα των ιστοριών από εκεί ακριβώς που το είχε αφήσει ο προηγούμενος κύκλος.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η σειρά του Αντρέα Γεωργίου, κατόρθωσε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trends δείχνοντας πως το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε πως και πως την συνέχεια της.

Το τηλεοπτικό κοινό στην Κύπρο, αγκάλιασε και τον δεύτερο κύκλο της σειράς, και αυτό αποδείχθηκε από τα νούμερα τηλεθέασης. 

Παρά την αλλαγή της ώρας μετάδοσης (προβάλλεται στις 22:15), λόγω καταλληλότητας, το επεισόδιο στο σύνολο του πληθυσμού, έφτασε μέχρι και το 43,1%

Εξίσου καλά, τα πήγε και στο δυναμικό κοινό (18-54), καθώς έφτασε μέχρι και 33.7%

Ποιος είναι ο λόγος που άλλαξε ώρα μετάδοσης και σήμανση καταλληλόλητας

Όπως φάνηκε και στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου που έδειξε μία σκηνή βιασμού, ορισμένες από τις μαρτυρίες είναι ιδιαίτερα σκληρές και η δραματοποιημένη απεικόνισή τους είναι κατάλληλη για συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό.

Αυτός είναι και ο λόγος που η σειρά για τον β' κύκλο μετακινείται λίγο πιο αργά στην Prime Time - στις 22:40 στην Ελλάδα και στις 22:15 στην Κύπρο - και αλλάζει σήμανση καταλληλόλητας (16 στην Ελλάδα, 18 στην Κύπρο), γεγονός που προμηνύει ακόμη πιο συνταρακτικές αφηγήσεις, μέσα από τη μυθοπλασία, του πόνου και της αγριότητας του πολέμου.

 

READ MORE

LATEST NEWS