LIFESTYLE

Survivor αποκάλυψη: Πόσα λεφτά πήρε η Ιωάννα Τζαβέλα για 13 εβδομάδας στο παιχνίδι

Lifenews

Το ποσό που θα μπει στον τραπεζικό της λογαριασμό

Η 13η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/4 με την - μη αναμενόμενη - αποχώρηση της Ιωάννας Τζαβέλα από την ομάδα των Κόκκινων.

Η Ιωάννα Τζαβέλα ψηφίστηκε την Κυριακή μετά την πρώτη χαμένη ασυλία της εβδομάδας από τους Κόκκινους κι όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της η Ιωάννα πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως ίσως η ψήφιση αυτή έγινε για λόγους στρατηγικής.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της κι ακόμα να κατανοήσω ποια ήταν η στρατηγική αλλά φαντάζομαι θα περιμένουμε το πρώτο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας μήπως μας πει ο Αλέξης Παππάς τι πραγματικά συνέβη και ποια πραγματικά ήταν η στρατηγική σκέψη των Κόκκινων. Έχω στην άκρη του μυαλού μου εγώ πως η Ιωάννα ίσως ήθελε να αποχωρήσει, αλλά τα κλάματά της στο τέλος του παιχνιδιού, δεν μου το επιβεβαιώνουν. Τέλος πάντων. Θα μάθω. Και θα σας πω φυσικά.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor η Ιωάννα Τζαβέλα
Η Ιωάννα Τζαβέλα ήταν από τις παίκτριες που μπήκαν εξαρχής στο παιχνίδι. Η παραμονή της για 13 εβδομάδες κοστολογείται στα 13.000 ευρώ αφού κάθε εβδομάδα που περνούσε στον Άγιο Δομίνικο, 1.000 ευρώ προστίθονταν στο λογαριασμό της.

 

READ MORE

LATEST NEWS