HOLLYWOOD NEWS

Rebel Wilson: Αποκαλύπτει πως έχασε την παρθενιά της στα 35 της και από ποιον

Lifenews

«Δεν χρειάζεται να χάσουν όλοι την παρθενιά τους ως έφηβοι»

Η Rebel Wilson αποκάλυψε πριν μερικές μέρες ότι έχασε την παρθενία της σε ηλικία 35 ετών θέλοντας να βοηθήσει τους νέους να αισθανθούν πιο ενδυναμωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση όσο αφορά το σεξ και την οικειότητα

«Δεν χρειάζεται να χάσουν όλοι την παρθενιά τους ως έφηβοι», είπε η Wilson στο περιοδικό People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη για τα επερχόμενα απομνημονεύματά της «Rebel Rising». «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι».

«Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις τα τριάντα σου όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος», είπε.

Περιγράφοντας τον εαυτό της ως «όψιμη άνθιση», η Wilson είπε στο περιοδικό ότι θα έλεγε στους φίλους της ότι «το έκανε απλώς για να το ξεπεράσει» όταν ήταν στα 20 της, ή απλώς θα έφευγε από τo δωμάτιο όταν θα ερχόταν το θέμα.

Σήμερα (4/4) ωστόσο, μάθαμε και από ποιον την έχασε!

Η ηθοποιός κατονόμασε τον συμπρωταγωνιστής της Micky Gooch Jr, ως την πρώτη της φορά.

Πριν από την κυκλοφορία του, τα απομνημονεύματα – Rebel Rising – είχαν ήδη προκαλέσει σοκ στο Χόλιγουντ αφού η 44χρονη σταρ του Pitch Perfect ονόμασε τον Sacha Baron Cohen ως την «τρύπα» που περιγράφει σε ένα κεφάλαιο του βιβλίου.

Τώρα, η Rebel έχει ονομάσει τον Micky Gooch Jr, τώρα 38 ετών, ως τον πρώτο της σεξουαλικό σύντροφο στα απομνημονεύματα, ενώ εξήγησε πώς δεν είχε ιδέα ότι ήταν η πρώτη φορά του σταρ του Bridesmaid.

«Μικς, ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι νέα για σένα αν το διαβάζεις, αλλά ναι, έχασα την παρθενιά μου για σένα», έγραψε στα απομνημονεύματα, σύμφωνα με τη MailOnline.

Η Rebel έγραψε για το γεγονός ότι την εποχή που έκανε για πρώτη φορά σεξ ήταν πολύ παχιά, και η καθυστέρησή της να το κάνει ήταν επειδή ένιωθε ότι ήταν «μεγάλο κορίτσι» και ότι κανείς δεν θα την έβρισκε ποτέ «πραγματικά» σεξουαλικά ελκυστική.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

READ MORE

LATEST NEWS