PEOPLE

Ξέσπασε συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει φύγει από τη ζωή

Lifenews

«Υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και έδειξαν ότι…»

Πάρα πολύ ενοχλημένος είναι συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο συνεργάτης του τραγουδιστή Νεκτάριος Αναγνώστου ξέσπασε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Κάθεται και γράφει ο καθένας πράγματα που δεν υπάρχουν. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και σταθερή. Αυτά που γράφουν δεν είναι αλήθεια. Θα μας πεθάνουν πριν από την ώρα μας; Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή, δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και το κρύβουμε. Να σεβαστούμε λίγο, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν»!

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα η οποία ανέφερε: «Υπάρχει μια μικρή βελτίωση και προχωράμε. Κάθε μέρα και καλύτερα. Θα τον ξυπνήσουν όταν πρέπει. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Περιμένουμε τα καλύτερα».

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο αργότερα στην εκπομπή του είπε: «Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη. Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά».

 

READ MORE

LATEST NEWS