ΖΏΔΙΑ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Lifenews

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 3 Απριλίου 2024 η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 27° 59’ των Ιχθύων.

ΚΡΙΟΣ

Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και αυτό είναι κάτι που η όψη θα σας βοηθήσει να νιώσετε στο πετσί σας. Αφήστε πίσω σας ό,τι σας πλήγωσε και εστιάστε στα θετικά που έρχονται. Αισθηματικά, μην παγιδευτείτε σε ουτοπικά σενάρια και εξιδανικεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να έχετε όραμα, πίστη στο καλό, θέληση να αλλάξετε ό,τι δεν έχει λειτουργήσει υπέρ σας έως τώρα και να είστε έτοιμοι να δεχθείτε τη βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα, ίσως προκύψει ένας έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην προχωρήσετε στη λήψη παρορμητικών επαγγελματικών αποφάσεων και εστιάστε στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για επαγγελματική άνοδο, κοινωνική πρόοδο και βελτίωση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, εστιάστε στη σταθερότητα και την ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να προοδεύσετε και να ξεφύγετε από μίζερες καταστάσεις που δεν έχουν πλέον κάτι να σας δώσουν, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να ψάξετε για κάτι καλύτερο και πιο συμβατό με τα θέλω σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

ΛΕΩΝ

Θα βρεθούν στο διάβα σας ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την οικονομική πραγματικότητά σας, να πατήσετε γερά στα πόδια σας και ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι. Αισθηματικά, θα απολαύσετε στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βελτιωθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, τόσο εξαιτίας της δικής σας προσπάθειας, όσο και των άλλων. Ωστόσο, να θυμάστε ότι επιβάλλεται να σταματήσετε να εξιδανικεύετε ό,τι εσείς θεωρείτε απλησίαστο και να παίζετε το ρόλο του θύματος.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε ευεξία, ενέργεια και ζωτικότητα, κάτι που θα σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί επαγγελματικά και δραστήριοι σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας ομαλοποιούνται ενώ θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε γεμάτοι δημιουργικές ιδέες και φαντασία και αυτό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τον εαυτό και το έργο σας με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, θα νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσωπικά, αναμένονται έρωτες, φλερτ και κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας ενώ ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε, υλικά ή ηθικά, κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα σας απασχολήσει η ανανέωση του χώρου σας. Αισθηματικά θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά με ένα θέμα που από κοινού με αδέρφια ή λοιπούς συγγενείς διαχειρίζεστε. Επαγγελματικά και κοινωνικά, στηριχθείτε στις άρτιες επικοινωνιακές ικανότητές σας. Αισθηματικά, μια εξομολόγηση θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξει επαγγελματική και οικονομική εύνοια με την όψη αυτή, ωστόσο δεν θα πρέπει να λειτουργείτε παρορμητικά σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ξοδεύετε καθώς θα έχετε αρκετά έξοδα. Αισθηματικά, γεγονότα που θα συμβούν θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο είστε συντονισμένοι με τις βαθιές σας ανάγκες, την αγάπη, την καλοσύνη και το ένστικτό σας, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν για εσάς τα πράγματα. Μην αφήσετε κανέναν να διαταράξει την ηρεμία σας. Αφήστε πίσω τις σχέσεις εξάρτησης και εστιάστε στη βελτίωση των επαφών και της ζωής σας γενικά.

READ MORE

LATEST NEWS