LIFESTYLE

H πρώτη εικόνα του Γιώργου Μαρίνου όπως είναι σήμερα - Η ζωή του σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων

Lifenews

Εδώ και αρκετά χρόνια ο ηθοποιός και showman είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή είναι η νέα εικόνα του Γιώργου Μαρίνου τον οποίο εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα ενώ ο Πάνος Κατσαρίδης συνομίλησε μαζί του. 

Εδώ και αρκετά χρόνια ο ηθοποιός και showman είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπου κάποτε μεσουρανούσε όμως τώρα οι συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής του Σαββατοκύριακου αποκαλύπτουν πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος.

O Γιώργος Μαρίνος, μετά από χρόνια, για 1η φορά μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα! Η αποκάλυψη Τσουρού

Όπως είχε γίνει γνωστό από το τρέιλερ της εκπομπής για σήμερα (30/3) ο Γιώργος Μαρίνος μίλησε για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια στην τηλεοπτική κάμερα.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός προλογίζοντας τη θεματολογία της εκπομπής του, ο ηθοποιός ζει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και όπως διαβεβαίωσε ο Πάνος Κατσαρίδης που ήταν και ο άνθρωπος που τον συνάντησε από κοντά και μίλησε μαζί του, είναι πολύ καλά στην υγεία του, χαρούμενος και δείχνει να περνάει καλά εκεί που βρίσκεται.

O Γιώργος Μαρίνος όπως είναι σήμερα, μαζί με τον Πάνο Κατσαρίδη ο οποίος τον επισκέφτηκε στον οίκο φροντίδας ηλικιωμένων

Είναι πάντως γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες που είχαν συνεργαστεί μαζί του ή υπήρξαν στο φιλικό περιβάλλον του Γιώργου Μαρίνου που αναρωτιόντουσαν πού είχε εξαφανιστεί και γιατί είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS