PEOPLE

Όλα δείχνουν ότι η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου - Όσα δηλώνει βασιλικός αναλυτής

Lifenews

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Marc Roche επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «υποβλήθηκε σε υστερεκτομή»

Σε μία αποκάλυψη-βόμβα για την Κέιτ Μίντλετον προχώρησε ο Βέλγος δημοσιογράφος Marc Roche, που έχει έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο Gala αναφέρθηκε στη μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή.

«Όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», είπε.

Ερωτηθείς πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της, ο ίδιος εκτίμησε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει αυτό τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και αυτό να είναι στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ.

«Ιούνιο με Ιούλιο πιθανότατα η πριγκίπισσα της Ουαλίας να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα»

«Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», αναφέρει ο Marc Roche, συγγραφέας του βιβλίου The Borgias in Buckingham, που εκδόθηκε το 2022.

Σε ερώτηση γιατί η πριγκίπισσα επέλεξε να αποκαλύψει την ασθένεια της σε βίντεο και όχι με κάποια επίσημη δήλωση, ο Βέλγος δημοσιογράφος απαντά:

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας, οπότε τα οπτικά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Προσέχει πάντα πολύ την εμφάνισή της, την εικόνα της, γυμνάζεται συνεχώς και τρώει πολύ λίγο. Και όπως έλεγε πάντα η βασίλισσα Ελισάβετ "πρέπει να σε δει κανείς για να σε πιστέψει". Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η σκηνοθεσία αυτού του βίντεο. Μόνη της σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο, με τζιν, με ελάχιστο μακιγιάζ, με μοναδικό βασιλικό στοιχείο το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στο λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, η οποία δεν στηρίζει τόσο πολύ τη μοναρχία».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ο οίκος των Ουίνδσορ περνά μία βαθιά κρίση ο έμπειρος βασιλικός αναλυτής απαντά:

«Πρέπει να δούμε τα γεγονότα ιστορικά. Αν συγκρίνετε τις αποκαλύψεις για τις ασθένεις του Καρόλου και της Κέιτ με τις μεγάλες κρίσεις που βίωσε το Στέμμα, δηλαδή την παραίτηση του Εδουάρδου Η΄ το 1936, το annus horribilis της βασίλισσας Ελισάβετ το 1992, με τον χωρισμό των τριών από τα τέσσερα παιδιά της και την πυρκαγιά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, και στη συνέχεια το 1997 με τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η κατάσταση δεν είναι τόσο κρίσιμη. Αντιθέτως, η δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας έχει φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, πανομοιότυπο με τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ανακοίνωση των ασθενειών του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα συμπάθειας για το Στέμμα».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS