LIFESTYLE

Πρώην παίκτρια του Survivor μετά το παιχνίδι έπεσε θύμα χάκερ

Lifenews

«Έχασα όλα μου τα χρήματα»

Θύμα χάκερ έπεσε πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία αποκάλυψε ότι έχασε όλα τα χρήματά της.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων μίλησε για την διαδικτυακή περιπέτεια που είχε μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα χάκερ και έχασε όλα της τα χρήματα. «Βγαίνοντας από το Survivor, στην περίοδο του κορονοϊού, έμενα μόνη μου σε ένα ένα διαμέρισμα για δέκα μέρες για να τελειώσω την καραντίνα και έπεσα θύμα χάκερ. Έχασα όλα μου τα χρήματα, τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το τηλεπαιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει ποτέ δημόσια το ποσό καθότι είναι κάτι προσωπικό, εμού και του δικηγόρου μου που το γνωρίζει μόνο, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για λίγα χρήματα».

Survivor 2021 | Μαριάνθη: πιέστηκα χθες να παραδεχτώ πως βρήκα φαγητό |  15/03/2021

Στη συνέχεια ανέφερε: «Μετά από δυο τρία χρόνια περιμένω από μήνα σε μήνα να γίνει το δικαστήριο, αν και δεν θα έλεγα πως έχει βρεθεί ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ κάποιον δικό μου λογαριασμό και ακόμα αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό. Έλαβα ένα μήνυμα αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε κίνηση να δώσω προσωπικούς μου κωδικούς. Δεν γνωρίζω πως συνέβη και περιμένουμε να βγει το αποτέλεσμα μέσα από το δικαστήριο».

Τέλος συμπλήρωσε: «Είναι ένα άσχημο γεγονός, ένα ατυχές συμβάν αλλά, αν χάνεις τα χρήματα σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις άμα χάσεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό, και την υγεία μου και έχω δύναμη, όλα τα φτιάχνω και όλα γίνονται».

READ MORE

LATEST NEWS