HOLLYWOOD NEWS

Κιάρα Φεράνι & Φέντεζ: Τσακώθηκαν άγρια στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους!

Lifenews

Η μετακόμιση σε νέο σπίτι

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ μετά από 5 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Μάλιστα, η σχέση τους σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δεν είναι καθόλου καλή.

Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, αναφέρει πως το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καβγά στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μόλις τελείωσε το πάρτι γενεθλίων 3χρονης κόρης τους, ο Φέντεζ έφυγε εκνευρισμένος μετά από έναν άγριο τσακωμό με την  Κιάρα Φεράνι ενώ η μητέρα του τραγουδιστή, Τατιάνα, προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν και οι λόγοι που προκάλεσαν τον καβγά δεν είναι γνωστοί, η εφημερίδα εικάζει πως αφορά την πρόσφατη συμφωνία που έχει γίνει μέσω των δικηγόρων τους, να μην μπορούν να δημοσιεύουν πλέον τα πρόσωπα των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Φέντεζ είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές ημέρες στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν το πρόσωπο του γιου του Λεόνε, αλλά τη διέγραψε από το Instagram λίγα λεπτά αργότερα.

Η Κιάρα Φεράνι μετά τον τσακωμό ταξίδεψε στο Ντουμπάι με τα παιδιά της, ενώ ο Φέντεζ μετακομίζει σύντομα σε νέο σπίτι.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο τραγουδιστής έμενε σε ένα διαμέρισμα, όμως η Corriere della Sera αναφέρει πως η νέα του κατοικία έχει επιφάνεια 400 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στην περιοχή Piazza Castello, λιγότερο από 3 χιλιόμετρα από τη συνοικία CityLife όπου ζει η Φεράνι με τα παιδιά τους.

 

READ MORE

LATEST NEWS