PEOPLE

Μπάκιγχαμ: «Ψυχρός» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο μήνυμα στήριξης Χάρι και Μέγκαν για την Κέιτ Μίντλετον

Lifenews

Eπικοινωνούν πλέον ως δύο επιφυλακτικοί διπλωμάτες

Δεν ήταν θερμή η απάντηση του πρίγκιπα της Ουαλίας, στο μήνυμα υποστήριξης που έλαβε από το ζεύγος Σάσεξ, Χάρι και της Μέγκαν, για την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», οι «αντάρτες των βασιλικών ανακτόρων» επικοινώνησαν με το ζεύγος της Ουαλίας όταν ενημερώθηκαν από την τηλεόραση ότι η σύζυγος του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο, αλλά δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι κι ούτε βεβαίως το κλίμα να γίνεται πιο ζεστό ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sun», o βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φίτσγουιλιαμς υποστήριξε ότι ο κοκκινομάλλης Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν ενημερώθηκαν νωρίτερα για τη μάχη που δίνει η Κέιτ με τον καρκίνο λόγω των ατελείωτων προβλημάτων που έχουν προκαλέσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη βασιλική οικογένεια.

«Ο λόγος φυσικά είναι ότι για περίπου μία τετραετία, Χάρι και Μέγκαν, δημιουργούν προβλήματα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατά συνέπεια, η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί», προσθέτει ο βασιλικός εμπειρογνώμονας.

«Δύο επιφυλακτικοί διπλωμάτες»

Από την πλευρά του, ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν, έσπευσε να τονίσει στην εφημερίδα Mirror: «Ο Χάρι και η Μέγκαν επικοινώνησαν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά το προσωπικό τους μήνυμα ήταν απλώς ένα μήνυμα συμπάθειας και δεν άφηνε καμία ελπίδα επανασύνδεσης των δύο αδερφών, ότι δηλαδή πρέπει να τα αφήσουν όλα πίσω τους κι ότι ο δευτερότοκος γιος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα έπρεπε να επιστρέψει το συντομότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ουίλιαμ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πληγωμένος από όλα όσα είχε πει ο Χάρι σε βάρος της οικογένειάς του στο παρελθόν, απάντησε στο μήνυμα συμπαράστασης των Σάσεξ με τρόπο που του είχε υποδείξει το Παλάτι. Κατά συνέπεια δεν πρόκειται για μία απάντηση που θα περίμενε κανείς μεταξύ των δύο αδελφών. Μοιάζει περισσότερο με μία μορφή επικοινωνίας που θα είχαν δύο επιφυλακτικοί διπλωμάτες».

Η Κάρολ Μίντλετον έχει αναλάβει τη φροντίδα των Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις

Η εφημερίδα Independent εξηγεί επίσης ότι η μητέρα της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κάρολ Μίντλετον, έχει αναλάβει την φροντίδα των τριών παιδιών του ζεύγους: να τα πηγαινοφέρνει στο σχολείο όπως και στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες. Κυρίως όμως να τα στηρίζει ψυχολογικά.

Πηγή κοντά στην οικογένεια Μίντλετον δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην βρετανική εφημερίδα ότι «η Κάρολ Μίντλετον είναι η κινητήριος δύναμη που κρατά την οικογένεια μαζί με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστη σεμνότητα. Πήρε τον Τζορτζ, τον Λούις και τη Σάρλοτ, τους πήγε σε σχολικούς αθλητικούς αγώνες και τους προσφέρει τεράστια υποστήριξη σε καθημερινή βάση. Λειτουργεί σαν προσωπικότητα στο Κάστρο του Ουίνδσορ που μοιάζει με την Μέρι Πόπινς. Η 69χρονη Κάρολ είναι σαν βράχος για την οικογένεια που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μετά την διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο».

Στο μεταξύ, ο βασιλικός σχολιαστής και βιογράφος Ντάνκαν Λαρκόμπ υποστήριξε στην εφημερίδα Mirror: «Πιστεύω ότι η Κάρολ και ο σύζυγός της ο Μάικλ θα υποστηρίξουν πολύ την οικογένεια. Νομίζω ότι ενημερώθηκαν για τον καρκίνο όταν το έμαθε και η Κέιτ και έπαιξαν έκτοτε σημαντικό ρόλο υποστηρίζοντας την οικογένεια».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

READ MORE

LATEST NEWS