LIFESTYLE

Kατερίνα Λιόλιου: Άγνωστοι γάζωσαν με καλασνικοφ το μαγαζί που εμφανίζεται την ώρα που εκείνη τραγουδούσε

Lifenews

«Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός θαμώνα ή εργαζομένου»

Ανοιχτός μαίνεται ο σκληρός πόλεμος των «νονών» της αθηναϊκής νύχτας, που, σε μια επίδειξη δύναμης, κάνουν σε επιχειρήσεις «επιρροής» τους ο ένας στον άλλον «ανταποδοτικά» χτυπήματα με βόμβες μεγάλης ισχύος, αλλά και με σφαίρες, με εντολείς μέσα αλλά και έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού!

Την προπαραμονή της 25ης Μαρτίου, «μασκοφόροι» γάζωσαν εν ριπή οφθαλμού την πρόσοψη του μπουζουξίδικου LUX Athens, επί της λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, την ώρα που έρρεε άφθονο το ποτό και το κέντρο σειόταν απ’ το άσμα «Νοικιάστηκε», που ερμήνευε η αοιδός Κατερίνα Λιόλιου. Μάλιστα, από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός θαμώνα ή εργαζομένου, αν και ο δράστης που είχε οδηγό συνεργό ρίσκαρε και έβαλε με καλάσνικοφ.

 Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά, αφού το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά και η φωνή της εκρηκτικής Κατερίνας Λιόλιου σκέπαζε κάθε περιττό ήχο, συνεχίζοντας να ερμηνεύει εκστασιασμένη το «Ξέχασα να σε ξεχάσω», με το πλήθος να παραληρεί.

Υπενθυμίζεται ότι, το ξημέρωμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου, στον Πειραιά είχε σκάσει η βόμβα σε μεγάλο πρατήριο καυσίμων που ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ισοπεδωθούν τα πάντα. Το ίδιο βράδυ, στο LUX Athens έκανε την πρεμιέρα της η δημοφιλής τραγουδίστρια. Η συνέχεια για το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής «έδειξε» πως μάλλον δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση και η συνέχεια φαίνεται πως δικαίωσε τους έμπειρους αξιωματικούς.

Η «απάντηση» ήρθε το ξημέρωμα της Δευτέρας 11 Μαρτίου, όταν ανάλογη βόμβα ανατίναξε στην Καλλιθέα κάβα ποτών που ανήκει σε επιχειρηματία ο οποίος συνδέεται με το νυχτερινό κέντρο όπου σήμερα εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου. Η κάβα βρίσκεται όμως πάρα πολύ κοντά σε άλλο μπουζουξίδικο, το οποίο εκμεταλλεύεται εδώ και 20 χρόνια ο ίδιος επιχειρηματίας. Οπως μάλιστα αποκαλύπτει η «Espresso», σ’ αυτό το μαγαζί επί της οδού Λαγουμιτζή, λίγες ώρες πριν, την Κυριακή το απόγευμα, έκανε παιδικό πάρτι η Ενωση Αστυνομικών της Αθήνας – ενέργεια που δείχνει πως, μπροστά στον «στόχο», οι βομβιστές δεν λογαριάζουν «φιλίες».

Συνέχεια της βόμβας στην κάβα αποτελούν για τις Αρχές και οι πυροβολισμοί περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο LUX Athens, στη λεωφόρο Συγγρού. «Αφετηρία» αυτής της διαμάχης θεωρείται η ισχυρή έκρηξη βόμβας σε πρατήριο υγρών καυσίμων που συγκλόνισε τον Πειραιά, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα κτίρια. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 8 Μαρτίου, λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα, επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση, και ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση και στους γύρω δρόμους. Ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας, που επεξεργάστηκαν τα υπολείμματα και των δύο εκρήξεων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι προστέθηκε πολύ περισσότερη εκρηκτική ύλη για να προκληθεί η μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, ανεξαρτήτως των συνεπειών.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

READ MORE

LATEST NEWS