ΖΏΔΙΑ

Οι σχέσεις αυτών των ζωδίων πρόκειται να αλλάξουν μέχρι το τέλος του μήνα

Lifenews

Μεγάλη προσοχή απαιτείται από συγκεκριμένα ζώδια μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Οι ισορροπίες ανατρέπονται και τα απρόοπτα δεν λείπουν – σε όλους τους τομείς με επίκεντρο τα προσωπικά.

Κριός

Ιδιαίτερα προβληματισμένες σας βρίσκουν αυτές οι ημέρες, καθώς έχετε καταλάβει πως η βιασύνη και ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα κάτι θετικό. Μέχρι το τέλος του μήνα θα καταφέρετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στη σκέψη και στον στοχασμό, χωρίς όμως να προτρέχετε και να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Κάντε επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τα θέλω και τις φιλοδοξίες και πράξτε με προνοητικότητα. Οι γρήγορες αποφάσεις σάς έχουν βγάλει σε καλό στο παρελθόν, αλλά για να διατηρήσετε την ισορροπία στη ζωή σας τώρα πρέπει να πράξετε με σύνεση και ηρεμία.

Σκορπιός

Ένα κάλεσμα προς τον εσωτερικό σας κόσμο σας ωθεί ακόμα και στο τέλος του να κάνετε ο Μάρτιος. Εκμεταλλευτείτε το ένστικτό σας και τη διεισδυτική ματιά που διαθέτετε για να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και να κατανοήσετε πως δεν έχετε πάντα δίκιο σε όλα. Το ταξίδι που ξεκινάτε εντός σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες σχέσεις και συνεργασίες αξίζει να διατηρήσετε και ποιες να αφήσετε στην άκρη, διότι σας κρατούν πίσω (και δεν θέλετε και πολύ να αντιδράσετε ύπουλα, αν αντιληφθείτε ότι κάποιος δεν σας συμπεριφέρετε όπως εσείς επιθυμείτε).

Ιχθύς

Τις βαθύτερες σκέψεις σας επηρεάζει αυτή η περίοδος. Εσείς εκείνο που πρέπει να κάνετε, για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, είναι να περιηγηθείτε σε αυτές και να τις αντιμετωπίσετε με επίγνωση και ευαισθησία. Τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι παράξενα και η γραμμή ανάμεσα σε πραγματικότητα και φαντασία γίνεται πολύ λεπτή. Ακούστε το ένστικτό σας, αλλά δώστε προσοχή και σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας – για το καλό σας.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS