LIFESTYLE

Χριστίνα Παυλίδου: Ραγίζει καρδιές το βίντεο από την τελευταία της συνάντηση με τον Νίκο Χαραλάμπους - Τραγουδούν μαζί

Lifenews

«Αγαπώ σε θείε μου!»

Θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου προκάλεσε ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη Νίκου Χαραλάμπους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Η Χριστίνα Παυλίδου, κόρη της αδερφής του Νίκου Χαραλάμπους, Άλκηστις Παυλίδου, το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, από την τελευταία συνάντηση που είχε με τον θείο της πριν μερικές ημέρες.

H γνωστή ηθοποιός έγραψε στην ανάρτηση της: «Η τελευταία μας συναντηση πριν λίγες μέρες!Η μνήμη ξεθώριασε,ίσως ήταν μια άμυνα σου για μια πραγματικότητα που πονούσε,ύστερα από το φευγιό των πολύ αγαπημένων!Οι μνήμες όμως απο τις Ικετιδες σου ,σε συνόδευαν μέχρι την τελευταία ώρα!Καλο ταξίδι αγάπη μου,δάσκαλε,φίλε,πατέρα,θείε μου…Το φως σου,θα μας ζεσταίνει πάντοτε! Θα μας θυμίζει τι έδωσες σε εμάς την οικογένεια σου,στους φίλους σου,στο θέατρο,στην Κύπρο σου!!Σαν έτοιμος από καιρό σαν θαραλλέος,ετοίμαζες σιγά σιγά την αναχώρηση σου!Καλή αντάμωση με το αρφούι,την Μιχάρα,την Ελενίτσα,το Χαμπούι,την Λάλλα σου!Αρίμπα να φεύγουμε…ξέρεις εσυ!Αγαπω σε θείε μου!»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS