Δίδυμος" />
Δίδυμος"/>
ΖΏΔΙΑ

3+1 ζώδια που δυσκολεύονται να αγαπήσουν βαθιά και αληθινά

Lifenews

Κάποιοι ζορίζονται να ανοιχτούν συναισθηματικά

Η αγάπη είναι μια από τις πιο πολύπλοκες εμπειρίες στην ανθρώπινη φύση. Ωστόσο, για κάποια ζώδια, το να ανοιχτούν συναισθηματικά και να αγαπήσουν μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη υπόθεση.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, με την έντονη ανάγκη τους για ελευθερία και εμπειρίες, μπορεί να θεωρήσουν δύσκολο το να δεσμευτούν σε μια σχέση. Η τάση τους να αλλάζουν συχνά γνώμη και να ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα είναι πιθανό να καταστήσει την αφοσίωση σε έναν σύντροφο μια μόνιμη πρόκληση.

Ζυγός

Ο Ζυγός, παρά τη φυσική του κλίση προς τις σχέσεις, μπορεί να δυσκολευτεί να βρει την αληθινή αγάπη. Πολλές φορές αποφεύγει το έντονο πάθος που προκαλεί ο έρωτας, στην προσπάθειά του να έχει μία ήσυχη ζωή. Ο έρωτας, όμως, χωρίς πείσματα δεν έχει νοστιμάδα, λένε!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, με το ισχυρό του πνεύμα ανεξαρτησίας και την τάση του να προσανατολίζεται στο μέλλον, μπορεί να βρει δύσκολο το να εμβαθύνει σε προσωπικές σχέσεις. Η ανάγκη του για πνευματική σύνδεση πολλές φορές υπερτερεί από την επιθυμία για συναισθηματική δέσμευση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, με την προσήλωσή του στους στόχους και την καριέρα, μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να εκφράσει τα συναισθήματά του και να εμπλακεί πλήρως σε μια σχέση. Η επικέντρωσή του στην αφήνει πολλές φορές λίγο χώρο για την ανάπτυξη ισχυρών συναισθηματικών δεσμών.

Πηγή: znews.gr