LIFESTYLE

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Απάντησαν μαζί στις φήμες ξυλοδαρμού

Lifenews

«Το πιο αδιανόητο ήταν ότι έπρεπε τότε να απαντώ στον γιο μου και να απαντά στους συμμαθητές του»

H Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και  απάντησα μαζί για τα ψευδή δημοσιεύματα που ήθελαν την Ευγενία Μανωλίδου να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον υπουργό Υγείας.

«Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι στην Κηφισιά και μου στείλανε από το γραφείο τύπου μου αυτό το δημοσίευμα. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία. Σε 24 ώρες όλη η Ελλάδα ασχολούνταν με αυτό. Αναγκάστηκε να μιλήσει η Ευγενία. Έχω πολλά ελαττώματα αλλά δε δέρνω. Γενικώς εγώ δεν απαντώ. Με πήρε ο Άδωνις και μου είπε ότι πρέπει να πω κάτι, γιατί λένε ότι με δέρνει. Εντάξει αηδίες" συμπλήρωσε η Ευγενία. 

«Το πιο αδιανόητο ήταν ότι έπρεπε τότε να απαντώ στον γιο μου, τον Περσέα που ήταν αρκετά μεγάλος για να καταλαβαίνει τι έλεγαν για τον πατέρα του, να απαντά ο γιος μου στους συμμαθητές του, οι οποίοι και εκείνοι άκουγαν στα κανάλια τι έλεγαν. Όταν μάλιστα η εισαγγελέας έκανε έρευνα στην εταιρεία μου, έφτασε να ρωτήσει έναν έναν τους πελάτες μου γιατί αγόραζαν βιβλία από τις εκδόσεις Γεωργιάδη» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

READ MORE

LATEST NEWS