ΖΏΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα και εντάσεις με τον Άρη στους Ιχθύς

Lifenews

Μάθε ποια είναι;

Από τις 23/3 έως την Πρωτομαγιά, ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς κι όπως συμβαίνει πάντα, κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές, να κυνηγούν στόχους και να διεκδικούν, ενώ άλλα θα βιώσουν διάφορα προβλήματα.

Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, οι προκλήσεις και οι παράλογες αντιδράσεις θα είναι συχνές, οπότε μπορεί να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη. Επιπλέον, δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν πέντε ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα με τον Άρη στους Ιχθύς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον 4ο οίκο σου θα προκαλέσει αναταραχή στο περιβάλλον σου, με ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες, πιθανόν στα υδραυλικά σου, που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή -αν είναι αναγκαίο- θα σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, ιδίως αν αντιλαμβάνεσαι ότι δε σου λένε όλη την αλήθεια ή σου λένε ψέματα. Από την άλλη, πιθανό είναι να παρεμβαίνουν στη ζωή σου και να προσπαθούν να σε καταφέρουν να πας με τα νερά τους, πατώντας στο συναίσθημά σου. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και δε συμφωνούν. Από την άλλη, ίσως "εγκαταλείψεις" τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος "εισβολής".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή στις σχέσεις σου, καθώς το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και τα άτομα που είναι γύρω σου θα γκρινιάζουν συνεχώς, θα σε κατηγορούν ότι δεν έχεις κατανόηση, δε τους καταλαβαίνεις ή θα κρεμαστούν από πάνω σου, προβάλλοντας τις αδυναμίες τους, οπότε πολύ πιθανό να φορτωθείς εσύ ένα σωρό ευθύνες, αλλά και πάλι δε θα είναι ευχαριστημένα. Από το... δράμα εύκολα θα περνούν στην επίθεση και ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου που θα νιώθει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις πιέσεις και θα είσαι εσύ ο φταίχτης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει και πράγματα, χωρίς καν να ρωτήσει τη γνώμη σου και να σε κατηγορήσει ότι εφ' όσον δε νοιάζεσαι γιατί να σου πει το οτιδήποτε. Εντάσεις, αποστασιοποίηση, διακοπή συνεργασίας και χωρισμός είναι πιθανά. Αν είσαι ελεύθερος, θα πέφτεις πάνω σε άτομα που έχουν ένα πρόβλημα ή ψάχνουν παρηγοριά, οπότε μάλλον δε θα κάνεις χωριό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον 10ο οίκο σου θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σου, μάλιστα οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου θα φτάσουν σε οριακά σημεία, ιδιαίτερα αν υποψιαστείς ότι κάποιος/α προσπαθεί να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, σε πολεμά πίσω από την πλάτη σου ή λέει διάφορα για σένα για να σε διαβάλλει. Πιθανό είναι να αναγκαστείς να αμυνθείς στα ύπουλα χτυπήματα αντιπάλων ή ανταγωνιστών, που δε σε χωνεύουν, λόγω της στάσης σου. Δεν αποκλείεται όμως να νιώσεις έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση ή ό,τι θεωρείς ότι δικαιούσαι, πατώντας σε ευαίσθητα σημεία, με αποτέλεσμα να φέρεις τους ανωτέρους σου σε αμήχανη θέση ή να βάλεις έναν πολύ μεγάλο στόχο, που όμως αν δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα, το πιο πιθανό είναι να κάνεις μια τρύπα στο νερό. Ακόμα, δεν αποκλείεται μια... φυγή ή παραίτηση, αν δεις ότι ματαιοπονείς και δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον 6ο οίκο σου, το κλίμα στην εργασία σου θα είναι τεταμένο, είτε με ζημιές είτε με κάποια δικαιώματά σου, που καταπατώνται και δε θα βρίσκεις το δίκιο σου, είτε στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αφού κάποιος/α άλλος/η θα είναι ο "κακόμοιρος/η" της υπόθεσης και εσύ ούτε λίγο ούτε πολύ θα βγεις ο/η κακός/α, στρέφοντας τα βέλη των υπολοίπων εναντίον σου. Από την άλλη, είναι πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό ή εργαλεία σου, που θα πάνε τη δουλειά σου πίσω ή θα σε βάλουν σε έξοδα. Και η υγεία σου χρειάζεται όμως προσοχή, όχι μόνο γιατί είσαι επιρρεπής ιώσεις και αλλεργίες, αλλά και στη διατροφή σου, οπότε φρόντισε να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, μια εναλλακτική ίσως θεραπεία και σταμάτα τις καταχρήσεις. Επίσης, τρεχάματα θα έχει με τα κατοικίδιά σου ή με τα φυτά σου, λόγω παρασίτων!

READ MORE

LATEST NEWS