HOLLYWOOD NEWS

Κέιτ Μίντλετον: «Οργιάζουν» οι φήμες - Εθεάθη χαλαρή να ψωνίζει στο Ουίνδσορ μαζί με τον Ουίλιαμ

Lifenews

Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της

Σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την κατοικία της εντός του βασιλικού κτήματος, εθεάθη το Σάββατο (16/3), η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με άλλους επισκέπτες στο κατάστημα από όπου συχνά αγοράζουν τρόφιμα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

Πολίτης που είδε την πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στην εφημερίδα: «Μετά από όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει εξεπλάγην που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω και ψώνιζε με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά».

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ακολουθεί αναφορά στους Sunday Times ότι η επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις αναμένεται από τις 17 Απριλίου και μετά, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των Αγγλικανών. Δεν αποκλείεται πάντως η πιθανότητα να συνοδεύσει την οικογένειά της στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Κέιτ Μίντλετον: Θα κάνει επίσημη δήλωση η πριγκίπισσα;
Στο ίδιο ρεπορτάζ φίλος του πριγκιπικού ζεύγους εκτίμησε πως η Κέιτ ενδεχομένως να θελήσει να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά όχι με κάποια επίσημη δήλωση.

«Μπορώ να φανταστώ την πριγκίπισσα ίσως να συζητά την ανάρρωση της ενώ θα βρίσκεται έξω σε κάποια υποχρέωση. Αν θα το έκανε, έτσι θα το έκανε», είπε ο φίλος του ζεύγους, προσθέτοντας πως δε θα υπάρξει βιασύνη και πως οι Γουίλιαμ και Κέιτ «είναι πιο ανοιχτοί όταν συνομιλούν με το κοινό».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η πριγκίπισσα Κέιτ έχει «ταρακουνηθεί» από τη διαδικτυακή υστερία για την υγεία της και τις αντιδράσεις για την επεξεργασμένη φωτογραφία με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας.

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με μέντιουμ που προβλέπει το μέλλον της

Ο αυτοαποκαλούμενος «νέος Νοστράδαμος», Athos Salomé, που ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τον θάνατο της βασίλισσας είπε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα αντιμετωπίσει «σημαντικές προκλήσεις».

Ο Βραζιλιάνος μυστικιστής ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τον κορονοϊό, τον Elon Musk να αγοράζει το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της Ελισάβετ. Ο Salomé πιστεύει ότι μπορεί να αποκαλύψει αλήθειες και να προσφέρει προοπτικές πέρα από την κατανόηση του ανθρώπινου νου.

Μιλώντας στην βρετανική Daily Star άφησε να εννοηθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα έχει ένα… βουνό να ανέβει τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τη Salomé, η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φέρεται να βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία, αλλά η κύρια πρόκληση της είναι αυτή του στέμματος. Καμία από αυτές τις ασθένειες, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

Είπε στην Daily Star: «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».

Απομένει λοιπόν να δούμε αν ο Βραζιλιάνος μάντης θα… πέσει μέσα στις προβλέψεις του ή όχι!

Κέιτ Μίντλετον: «Θα μιλήσει για την υγεία της όταν το θελήσει»

Παράλληλα, συνεχίζονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ειδικότερα μετά την πειραγμένη φωτογραφία. Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για πολύ σοβαρό πρόβλημα, για χωρισμό, για θύμα ξυλοδαρμού μέχρι και για θάνατο.

Το παλάτι δεν έκανε πολλές ανακοινώσεις αλλά αρκέστηκε σε δύο. Η πρώτη στις 17 Ιανουαρίου ανέφερε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει υποβληθεί σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» και πώς θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση ότι δεν θα εμφανιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Και τότε άρχισαν οι φήμες…

Σύμφωνα με τη The Sunday Times φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί και θα το κάνουν όταν νιώσουν έτοιμοι. Πρόκειται για μια απόφαση της Κέιτ και δεν πρόκειται να βιαστούν.

Ο φίλος του βασιλικού ζεύγους δήλωσε επίσης: «Δεν είναι ότι δεν πίστευαν ότι θα υπήρχαν πολλές εικασίες και ενδιαφέρον, αλλά είχαν εμπιστοσύνη ότι ο κόσμος θα τους έδινε τον χώρο που ζητούσαν, πράγμα που έκαναν για περίπου ένα μήνα».

Στη Sunday Times μια ακόμα βασιλική πηγή αποκάλυψε ότι: «Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό – η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της δημοσίως, σε κάποια από τις υποχρεώσεις της… Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε»

Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της Κέιτ Μίντλετον σύμφωνα με την εφημερίδα μπορεί να μην είναι πριν τις 17 Απριλίου, όταν δηλαδή τελειώνουν οι σχολικές διακοπές των παιδιών από το Πάσχα.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος 

READ MORE

LATEST NEWS