ΖΏΔΙΑ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Lifenews

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 17 Μαρτίου 2024 ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 27° 21’ των Ιχθύων. Με την όψη αυτή θα αυξηθεί η ικανότητά μας να συναισθανόμαστε όλα όσα βιώνουν τα άτομα γύρω μας, καθώς θα μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να μπούμε στη θέση τους και να νιώσουμε πραγματικά τα προβλήματά τους.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστάευματικά ή καλλιτεχνικά.

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κοντρολάρετε την παρορμητική φύση σας και να κινηθείτε προσεκτικά και με στρατηγική έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Η αυξημένη διαίσθησή σας θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας, είτε με φίλους, είτε με πρόσωπα που γνωρίζετε από χώρους που δραστηριοποιείστε συλλογικά. Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα, θα κάνετε κάποιες σημαντικές για εσάς γνωριμίες και επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές επαφές σας καθώς εύκολα μπορεί να παρερμηνεύσετε καταστάσεις και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη διαίσθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες, νομικά ζητήματα, σπουδές, ταξίδια και μετακινήσεις. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι δε χρειάζεται να πάρετε βιαστικές τελικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Εξετάστε πολύ προσεκτικά τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και γενικά τα δεδομένα σχετικά με θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά έτσι ώστε να μην κάνετε λάθη. Αισθηματικά, μην πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης ενός ανθρώπου ή μίας κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυξημένη ενσυναίσθησή σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις φιλικές και τις επαγγελματικές σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα, η εξωτερίκευση των αισθημάτων και των συναισθημάτων σας θα βοηθήσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Το γεγονός ότι έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά, με αποτέλεσμα να βιώνετε μια πιο πιεστική καθημερινότητα, θα σας δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση, κάτι που θα σας ωθήσει σε υπερβολές και λάθος κινήσεις. Δείξτε σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους της καρδιάς σας ενώ θα ανανεώσετε και τις κοινωνικές επαφές σας. Αισθηματικά, ο ρομαντισμός, σε συνδυασμό με την ανάγκη για ασφάλεια, θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή κάποιο οικείο σας πρόσωπο. Σε περίπτωση αισθηματικής επανασύνδεσης, καλό είναι κατά νου, εκτός από τα καλά, να έχετε και όλα όσα σας χώρισαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Από την άλλη, να θυμάστε ότι μέσα από εκ βαθέων εξομολογήσεις και την, πρωτίστως, δική σας καλή συμπεριφορά, θα έχετε θετικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας να πιαστείτε από κάτι καλό, εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις ανθρώπων και ωραιοποιήσεις καταστάσεων. Δείτε τα πράγματα με τις αληθινές τους διαστάσεις και μην ξοδεύεστε οικονομικά και ενεργειακά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ισχυρή σας διαίσθηση θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις ενώ το έντονο συναίσθημα και οι ανάγκες σας θα σας ωθήσουν στο να ανοιχτείτε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ορισμένοι θα νιώσετε την ανάγκη ενασχόλησης με κάτι ανώτερο, πνευματικά ή καλλιτεχνικά.

READ MORE

LATEST NEWS