LIFESTYLE

Πρόδρομος Καθηνιώτης - Η κούκλα θετή κόρη του ήταν έτοιμη να μπει στο Survivor: «Περίμενα 15 μέρες στον Άγιο Δομίνικο»

Lifenews

Αποκάλυψη βόμβα

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Δεν επιτρέπεται». Ο φιναλίστ του πρώτου Big Brother σύστησε στην κάμερα τη θετή του κόρη, που συμμετέχει στο video clip του κομματιού, με την Γκαλένα να αποκαλύπτει ότι περίμενε 15 μέρες στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor, αλλά επέστρεψε χωρίς να μάθει τον λόγο.

«Εγώ το τραγούδι δεν το άφησα ποτέ, ήθελα απλώς το φιτίλι για να ξαναπάρω φωτιά. Αυτό έγινε την ώρα που μπήκα στο στούντιο και έγραφε ο Ματθαίος Γιαννούλης κάτι τραγούδια δικά του. Ακούω το “Δεν επιτρέπεται”, του λέω “τι ωραίο κομμάτι”, μου λέει «θέλεις να το πεις;» και του απαντάω: “Σοβαρολογείς;”. Και ξεκινήσαμε, μπήκαμε στο στούντιο και το ετοιμάσαμε», είπε αρχικά ο Πρόδρομο Καθηνιώτης.

Και συμπλήρωσε σχετικά με τη σχέση που έχτισε με τις θετές του κόρες: «Τα κορίτσια τα ξέρω 10 χρόνια, τα είδα από την πρώτη στιγμή σαν δικά μου παιδιά. Συζητήσαμε μαζί για να παίξει μία από τις δύο στο video clip, λέω: Γιατί να πάρουμε ένα μοντέλο, αφού το μοντέλο το έχουμε στο σπίτι μας; Η γυναίκα μου η Αλέκα μου έδωσε δύο κόρες και δύο εγγόνια. Έχουμε και Πρόδρομο και Αλεξάνδρα».

Τι δήλωσε η θετή κόρη του Πρόδρομου Καθηνιώτη στην κάμερα


Στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και η Γκαλένα, η θετή κόρη του, που δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως όλοι στην οικογένεια. Προσωπικά τον έχω σαν δεύτερό μου μπαμπά κι εγώ για να του ανταποδώσω την αγάπη που μας έχει προσφέρει τόσα χρόνια, έδωσα το όνομά του στον γιο μου. Τον γνώρισα όταν ήμουν 12 χρονών, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης είναι κομμάτι της ζωής μου, προσπαθώ να τον συμβουλεύομαι σε όλα, γιατί γνωρίζει πράγματα».

Κλείνοντας, η κόρη του Πρόδρομου Καθηνιώτη πέταξε τη «βόμβα»: «Περίμενα στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχω στο Survivor, αλλά επέστρεψα χωρίς να ξέρω το λόγο. Περιμένω κι εγώ να μάθω κάποια στιγμή».

READ MORE

LATEST NEWS