PEOPLE

«Δεν έφταιγε το παιδί μου» - Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου για το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη

Lifenews

Δηλώσεις και από τον αδερφό του

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραγουδιστής, ύστερα από το τροχαίο που ενεπλάκη, στη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του 19χρονου που συγκρούστηκε με τον γιο του, ξέσπασε σε κλάματα.

Για τον γιο του είπε ότι: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα»

Στην πορεία εξήγησε, πώς έμαθε για το τροχαίο.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε» ανέφερε.

Τέλος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» και λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ξέσπασε σε κλάματα.

xanthopoulos
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος

«Παρακολουθείται από ψυχολόγο» είπε η μητέρα του

 

Δηλώσεις έκανε και η μητέρα του τραγουδιστή, Ελένη. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του».

Τι δήλωσε ο αδερφός του

Και ο αδερφός του μίλησε για τον τραγουδιστή. Σε δηλώσεις του στο «Super Κατερίνα» περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του, ενώ τόνισε πως «δεν φταίει ο Γιάννης για το τροχαίο, του κόψανε τον δρόμο» και πρόσθεσε: «Νοσηλεύεται είναι μέσα, αναμένουμε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί τι γίνεται. Έχει ακόμη τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του, Περνάει πολύ δύσκολα τώρα, είμαστε και εμείς χάλια. Εμένα με πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο, όχι ο αδερφός μου. Πήγα εκεί και τον βρήκα ξαπλωμένο κάτω».

Πώς συνέβη το τροχαίο


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν το τζιπ του τραγουδιστή, το οποίο στο βίντεο, φαίνεται να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε μετωπικά με άλλο όχημα επί της οδού Δεκελείας στο Μενίδι. Ο τραγουδιστής φέρεται να έκανε τον συγκεκριμένο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει έτερο όχημα που παραβίασε stop.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες. Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.


Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι πήγαιναν στη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο νεαρών να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο δεύτερος 19χρονος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

«Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στον τραγουδιστή που αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό, δεν έχει εντοπιστεί. Μαζί του ήταν και μια γυναίκα συνοδηγός.

READ MORE

LATEST NEWS