ΖΏΔΙΑ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτά τα τρία ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους

Lifenews

Θάρρος, αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια μέχρι και την Κυριακή.

Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση είναι οι λέξεις κλειδιά από τις 11 έως τις 17 Μαρτίου 2024. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν, θα τα καταφέρουν. Εκείνοι που δεν θέλουν -είτε λόγω προβλημάτων αυτοεκτίμησης, είτε επειδή χειραγωγούνται από έναν ναρκισσιστή στο περιβάλλον τους, είτε για κάποιον άλλο λόγο- δεν θα τα καταφέρουν.

Πάντως τα παρακάτω ζώδια είναι πιθανότερο πως θα λάμψουν.

Κριός

Η ενέργεια αυτή την εβδομάδα είναι πολύ ισχυρή για όλα τα ζώδια της φωτιάς. Είτε πρόκειται για το σχολείο, είτε για τον εργασιακό σας χώρο, είτε για τη διασκέδασή σας, θα ξεχωρίσετε. Να είστε προετοιμασμένες για καλοπέραση αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά στον τομέα της αγάπης και του ρομαντισμού. Οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή και εσείς δεν έχετε παρά να αφήσετε τις ευλογίες των άστρων να σας συνεπάρουν.

Ταύρος

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας σάς παροτρύνει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να βάζετε τον εαυτό σας πάνω από όλα. Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στην κορυφή, αφού έχετε το κάρμα με το μέρος σας. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι πιο ελπιδοφόρο, με προσκλήσεις και μερικές εκπλήξεις που σας περιμένουν. Συνεχίστε να παραμένετε χαλαρές και θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Τοξότης

Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα είναι μια ηχηρή επιτυχία για εσάς. Ειδικά στον τομέα της αγάπης και του ρομαντισμού. Αφεθείτε στις ευλογίες και γιορτάστε. Και αν έχετε όρεξη να κάνετε τον εαυτό σας μια βόλτα για ψώνια και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, κάντε το. Το δεύτερο μισό θα είναι πιο χαλαρό και άνετο. Εφόσον μείνετε σε εγρήγορση με τις δουλειές και τις ευθύνες σας, θα είστε μια χαρά. Αλλά βρείτε χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση και διασκέδαση στο ενδιάμεσο.

ΠΗΓΗ: Μarieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS