ΖΏΔΙΑ

Προσοχή σε αυτά τα τρία ζώδια: Είναι πιθανότερο να ακυρώσουν τελευταία στιγμή τα σχέδια που κάνατε μαζί

Lifenews

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Έχετε κάποιους φίλους με τους οποίους, όποτε κανονίζετε να βγείτε, μέχρι τελευταία στιγμή τσεκάρετε το κινητό σας για μηνύματα ακύρωσης – γιατί το έχουν κάνει ήδη πολλές φορές στο παρελθόν, να αλλάξουν γνώμη στο παρά πέντε για μια βραδινή (και όχι μόνο) έξοδό σας;

Πιθανότατα ανήκουν σε κάποιο από τα παρακάτω τρία ζώδια, που είναι πιο επιρρεπή σε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, για διαφορετικούς λόγους το καθένα – επειδή, για παράδειγμα, είναι σπιτόγατοι ή, απλά, ασυνεπείς. Αν λοιπόν κανονίζετε ραντεβού μαζί τους φροντίστε, για παν ενδεχόμενο, να έχετε και ένα σχέδιο Β. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Ταύρος: Ως ζώδιο της Γης υπό την επιρροή της Αφροδίτης, είναι καθαρόαιμος σπιτόγατος. Τις ημέρες λοιπόν που δεν έχει και την καλύτερη διάθεση -ή απλά έχει «μουχλιάσει» στο σπίτι- δεν θα διστάσει καθόλου να σας ακυρώσει κάτι, ακόμα και ενώ εσείς έχετε ήδη ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε για το σημείο του ραντεβού σας. Μην εκπλαγείτε μάλιστα αν σας ακυρώσει ακόμα και μια έξοδο που έμοιαζε να περιμένει ανυπόμονα, χωρίς καν να σας ζητήσει συγγνώμη. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, θα έχει παραγγείλει πίτσα και θα έχει αράξει στον καναπέ.

Δίδυμοι: Έχουν την τάση να κάνουν πάρα πολλά σχέδια, περισσότερα από όσα ίσως μπορούν να διαχειριστούν, οπότε τελευταία στιγμή αρχίζουν να μοιράζουν τη μία ακύρωση μετά την άλλη, συνειδητοποιώντας ότι θα ήταν πολύ κουραστικό να τα κάνουν όλα ή ότι, απλά, δεν βγαίνει το πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται να φτάσετε στο σημείο του ραντεβού και να τους περιμένετε μάταια, χωρίς να δώσουν σημείο ζωής, αλλά να σας τηλεφωνήσουν μία εβδομάδα μετά σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Σκορπιός: Μπορεί, κατά βάθος, να ξέρει από την αρχή ότι θα ακυρώσει ένα σχέδιο, αλλά να σας ενημερώσει την τελευταία στιγμή. Δεν θέλει να δυσαρεστεί τους φίλους του με ένα «όχι», οπότε απαντά θετικά σε όλες τις προσκλήσεις και όταν συνειδητοποιεί ότι δεν θα τα καταφέρει να ανταποκριθεί σε όλες, ή ότι δεν έχει καμία όρεξη να ανταποκριθεί σε όλες, διστάζει να σας στείλει «συγγνώμη, τελικά δεν θα τα καταφέρω». Μπορεί μάλιστα να περιμένει μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο πριν από το ραντεβού σας, μήπως τελικά αλλάξει γνώμη και βγει έξω (spoiler: όχι, δεν θα αλλάξει γνώμη).

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS